Inak to je riadna kravina, že niektorí to púšťajú deckám a tak, veď to vôbec nie je pre decká. Je tam kopa narážok na všeličo a drvivú väčšinu vecí by decká a hlupáci nepochopili, tak potom jasné, prečo to niektorí považujú za somarinu.
@5 Ja keď som bol malý tak som to náhodou kukával veľmi rád, aj keď som z toho vtedy nechápal ani dobrý deň Aj keď to možno preto že mi na to mama vtedy nadávala, aj keď dnes si to tiež rada pozrie
Zaujimavy sposob humoru a specificka animacia, ktora je v zasade velmi jednoducha a prepracovana. Hoci ked som videla nejaky serial iba v skicovitych formach, to som pozerala - zmes ciar a geometrie od zaciatku po koniec, proste paradicka to bola! Uplne vymerana perspektiva a tak , odvtedy sa na to pozeram este pozitivnejsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Tá možnosť "čo to je?" je tiež výborná, za to ak dakto bude hlasovať tak zo srandy..
ale v dobre, kedy som tie casti vídaval prvy krat v zivote, tak som pred TV sedaval v kazdu cast na CT1
A vy ,čo tu hovoríte o "nevhodných veciach", smiem vedieť príklad?? Lebo ja som tam za niekolko rokov pozerana žiadne také nenašiel.
. . . nemá to proste chybu