Dam si ju obcas v praci ale celkovo to vnimam ako zbytocne cukry v strave, ktore su dobre akurat tak na to, aby cloveku vo vyssom veku prispeli k vzniku civilizacnych ochoreni.
Ano ale davam si trosku sirupu len tak pol centimetra do trojdecoveho pohara dajme tomu a vacsinou oravan sirup no ale najlepsi je domaci bazovy tak uz sa tesim kedy bude baza kvitnut
Ja nekupujem a doma sme sirupy ani nikdy nedržali ale babka vždy mala taký v sklenenej fľaši a najčastejšie ananásový alebo pomarančový a celkom mi chutil. Ja som oveľa viac na džúsy.
ja si rada kupujem ríbezľový, niekedy sme robili aj domáci a bol super, dokonca aj tak penil aj bazový mám rada, aj malinový , aj jabĺčkový, minule som si kúpila aj nejaký citrónovo uhorkový ... ale niekedy si ich zarobím so sódou a potom je to ešte lepšie, preferujem značku sirupov YO .. ale napríklad pomarančový sirup by som si asi nikdy nekúpila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov