NIekoľko sa ich nájde. Nie je ich priveľa, ale vážim si samozrejme aj tých, ktorých mám. Ale ako tu už bolo veľakrát povedané, za samozrejmosť to určite nepovažujem, pretože mať priateľov je vlastne v dnešnom svete ozajstný luxus. Myslím tých - ako si to ty pomenovala - skutočných. Aj keď každá berieme termín "skutočný priateľ" z trochu iného hľadiska.
@clickhere ...To je smutne, snad sa ti podari k sebe takych ludi priputat...
A casu na to mas este habadej...
Ja som tu svoju "rodinu" nasiel az na vysokej skole
Uz spolu nestudujeme, ale stretavame sa stale ako je to mzone... Kazdy vikend musi byt spolocna chata, ci vylet do zahranicia. Alebo nieco podobne... Zazili sme spolu velke veci a uz nas nic nemoze rozdelit.
Vzdialenost, priatelky, proste nic nase kamaratstvo neohrozi ...
Jeden druheho berieme ako surodenca...
A verim (viem to), ze nam to ostane tak aj ked sa vsetci usadime, zalozime rodiny a budeme zit vlastne zivoty
Je to super... Aj tento vikend som premyslal, ake mam stastie, ze ich mam
ja si pod tým pojmom predstavujem presne takých ľudí ako @15 a takých veru nemám.. ale určite raz budem, lebo podobne sa správam ja k vela ľuďom, ktorí si to nezaslúžia vobec -.-
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
...6 ludi, na ktorych sa mozem spolahnut vzdy... Ludia ktory vyberu svoje celozivotne uspory, ak by som potreboval
...A ja pre nich urobim vzdy rovnako vsetko co je v mojich moznostiach...
Takychto priatelov nic nevyvazi, ziaden "one night stand", ci miliony eur
(ani ma nenapadlo že by niekto mohol pomyslieť na virtuálny a reálny život)
jasné že áno...a viacero na ktorých sa môžem vždy spoľahnúť...
A casu na to mas este habadej...
Ja som tu svoju "rodinu" nasiel az na vysokej skole
Uz spolu nestudujeme, ale stretavame sa stale ako je to mzone... Kazdy vikend musi byt spolocna chata, ci vylet do zahranicia. Alebo nieco podobne... Zazili sme spolu velke veci a uz nas nic nemoze rozdelit.
Vzdialenost, priatelky, proste nic nase kamaratstvo neohrozi ...
Jeden druheho berieme ako surodenca...
A verim (viem to), ze nam to ostane tak aj ked sa vsetci usadime, zalozime rodiny a budeme zit vlastne zivoty
Je to super... Aj tento vikend som premyslal, ake mam stastie, ze ich mam
Ale neuzavrel som svoj svet do bubliny, ako vacsina ludi. Stale nachadzam nove perspektivy a spoznavam novych ludi.
WTF?
mala som takých ľudí viac, ale nejako sa to stratilo... no mám ešte veľa času na to, aby som spoznala takých ľudí