Neviem čo sa myslí tým "fejk".. lebo napr na tomto učte tiež nemám svoju fotku žiadnu (aj keď som dávnejšie jednu mal) ale na fóra odpovedám zo svojich reálnych skúseností. Som teda birdzfejk či ako?
mám ale teda akože druhý účet ktorý som použila asi trikrát keď som potrebovala sa vyrevať a zároveň nedať znať že som to ja.
už mi ho ale netreba tak chcem aby sa dali mazať účty nech to tu neotravuje.
Mám ešte druhý profil o kt sa vie že mi patrí pokiaľ viem A ešte jeden starý založený roku pána 2008 na kt sa neviem dostať lebo neviem heslo a nvm ani na aký mail je ten účet registrovaný. Ale že si nejaký fejk založím nech nie som pozadu! :letim:
Nemam potrebu robit si birdzfejky.
Mam akurat este jeden profil, lebo vtedy som zabudla heslo, tak som.si spravila novy profil, az nedavno som si spomebula na heslo. @silvaaaaa55 je to myslim
3!
ale o jednom sa vie, že som to ja s majom.
druhý som ešte nikdy na nič nepoužila len som chcela mať to meno. aby mi ho niekto neukradol.
a tretí sme kedysi s majom využívali a pridávali blbosti a birdzáci sa chytali :-S
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
už mi ho ale netreba tak chcem aby sa dali mazať účty nech to tu neotravuje.
akoze mam ja neviem 3 zaregistrovane, kde som anonymna, ale nepouzivam ani jeden a tiez to nebolo myslene na trollovanie, cize..
Mam akurat este jeden profil, lebo vtedy som zabudla heslo, tak som.si spravila novy profil, az nedavno som si spomebula na heslo. @silvaaaaa55 je to myslim
ale o jednom sa vie, že som to ja s majom.
druhý som ešte nikdy na nič nepoužila len som chcela mať to meno. aby mi ho niekto neukradol.
a tretí sme kedysi s majom využívali a pridávali blbosti a birdzáci sa chytali :-S
... filip
ozáj mám! na zvádzanie ludi kt. ma maju bloknutu .D mužske alterego