K tomu aby sa stal niekto slávnym , "bol na druhej strane kamery" , nepotrebuje žiadne takéto organizácie , stačí chciet . A chcel by som vidiet tú zmluvu , že kolko penazí z dotičného vicucá tá organizácia ked sa už stane "slávnym" .
@mcvpn a cítiš sa ako nikto ? rozbiehame medzinárodný projekt a chceme zo slovenského potenciálu vyťažiť maximum. Je tu veľmi veľa ľudí, ktorým nikto nedá možnosť sa prejaviť a zviditeľniť sa - no a presne toto chceme zmeniť a ukázať svetu, že od nás vie prísť tiež bombová vec. Čiže nerozumiem tvojej reakcii .... ak sa zamyslíš nad tým videom, prídeš na to, že bola troška od veci ... či ? My nejdeme proti ľudom, skôr im chceme pomáhať. No a ak Ti toto ušlo ... tak potom to nemá zmysel s tebou ani riešiť.
@hawaitypek seriál bude o Stratených Anjeloch - scenár sa momentálne rozmakáva a podľa mňa to bude pecka pevne tomu verím. Samozrejme nie len ja ale aj ďalších cca. 1300 ľudí
@matus123 nie každý je ako ty, aby ľudí vycuciaval ... Je očividné, že rozmýšľaš ešte v starom režíme ....pointa uchádza ... a potom, že sa na Slovensku nič nerobí ... no ja sa tomu nečuduje, ak je Vás tu takýchto viac.
@studiojs What ? ja vycuciavam ludí ? ak som to správne pochopil , tak to čo si mi odpísal bolo po prvé celkom od veci , a po druhé trošku agresívne . A vôbec , nechcem kazit radosť , ale neverím že sa vám to podarí , a nechápem prečo popieraš to čo som napísal , každá takáto organizácia existuje len a len preto , aby zarobila prachy od nič netušiacich ludí ktorých na toto mimochodom nepodarené divadielko nalákaťe .... A ak chceš počut naozajstný dôvod prečo sa na slovensku nič nerobí , je to pre také organizácie ako vy , oklamať ludí a vyparit sa , ľudia nikomu neveria a o tom to je
@studiojs ono nejde o to, či ste ho skopírovali alebo nie, ale o to, že to znie veľmi nudne (ten text je písaný nudným spôsobom, že aj keď rozpráva o niečom zaujímavom, tak to nikoho nebude baviť čítať) a zamotávačne sa samé do seba, že jednoducho to odstraší návštevníka. povie si "čo po mne preboha chcete, keď zniete tak formálne?"
trochu života do textu a nadchnete viacerých, nielen tých, ktorí majú schopnosť sa sústrediť aj na nudne znejúci text, pri ktorom musia trochu uvažovať.
@matus123 Matúš ... to že nám neveríš, nie si sám a ani sám nebudeš, z mojej pozície - postupne Vás bude menej a menej - presne ako sa to deje. Na margo toho, že sa nám to nepodarí ... Veď presne kvôli takým ako Ty to robíme - Chcel by som byť pri tom, čo si budeš potom hovoriť, keď sa na ten seriál budeš pozerať, ale ináč diki - pre mňa si osobne motivačné médium. Btw. ja nie som organizácia , ale ináč v poho - no a vetička nakoniec ... máš sa na čo tešiť aj Ty
@studiojs viem o vašom projekte príliš málo na to, aby som sa nadchla a míňala svoj čas na prácu páči sa mi to zatiaľ len takým spôsobom, že chcem byť pasívnym pozorovateľom z času na čas, čo sa vám nové deje.
ak chcete nadchnúť ľudí na to, aby sa k vám pripojili, tak to chce viac informácií
@studiojs Neviem či sa na ten seriál budem pozerať , ale ak to niekde uvidím tak budem počítať že ako dlho vám to vydrží . Respektíve za akú dobu vám utečú ludia , to sa stane a to vieme každý lebo ich o tie peniaze budete pripravovat vy , alebo im tie peniaze vôbec nedáte . A "studiojs" nieje náhodou organizácia ludí čo to organizuje , robí grafické úpravy videii , točí s kamerou , a reprezentuje tento projekt ? ak áno , všetci tam z vnútra projektu tvoríte organizáciu . Áno , verím že sa slušne pobavím pri 2 sériach rozhrkaných záberov a na "heroických výkonoch " niektorých slovenských amatérskych hercov .
nic v zlom, ale to video ma absolutne neoslovilo, ten chlapec poriadne neartikuluje aj tento minimalisticky styl "pridaj sa k nam a ukaz, co v tebe je" dnes nie je prilis zaujimavy, aspon nie pre ludi v mojom veku...
ďalší pokus o reklamu, ktorý je na Birdzi zakázaný ........
aj to čo si napísal @mcvpn mi pripomína komunistické maniere "My nejdeme proti ľuďom, skôr im chceme pomáhať"... čo sa rovná "Kto nejde s nami, ide proti nám" .............filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
čiže teraz som niktooooooooooo? :´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´ ´(
trochu života do textu a nadchnete viacerých, nielen tých, ktorí majú schopnosť sa sústrediť aj na nudne znejúci text, pri ktorom musia trochu uvažovať.
ak chcete nadchnúť ľudí na to, aby sa k vám pripojili, tak to chce viac informácií
aj to čo si napísal @mcvpn mi pripomína komunistické maniere "My nejdeme proti ľuďom, skôr im chceme pomáhať"... čo sa rovná "Kto nejde s nami, ide proti nám" .............filip