Chcela som sa spýtať aké požiadavky sa kladú na slovenských študentov pokiaľ by chceli ísť na Masarykovu univerzitu ? Je problém dostať sa tam ? Napr. na ekonomicko-spravni fakultu ??
Táto fakulta ma tiež láka a rozmýšľam, že si tam dám prihlášku. Nemyslím si ale, že by tam Slováci boli nejako znevýhodnený... Jedine asi to, že robíš prijímací test v českom jazyku, a keďže chceš študovať na českej VŠ, tak by to nemal byť pre teba problém...
Ja by som sa chcel skôr spýtať, ako to je v Brne s internátmi. Bývam v Malackách(pár km bližšie do Brna ako z Bratislavy). Počul som, že internáty nedávajú ani Bratislavčanom, je nejaká šanca, že by som tam nejaký internát dostal?
robila som ten test všeobecných znalostí či ako sa to volá a myslím, že jazyk nehrá žiadnu rolu. pamätám si, že sme mali opravovať gramatické chyby v texte a bolo to ľahké, úplne to bilo do očí. ak máš logické myslenie a trochu sa kamarátiš s matikou, máš to isté. ja som sa napr. aj snažila učiť všeobecný prehľad, nakoniec som z neho mala asi 2 body, a celkový percentil som mala 97.4
@koprdil spočítaj si koľko minút trvá cesta z Malaciek do Brna vlakom/busom, tušim ráno od 6:00-9:00...tento rok bola hranica okolo 186, ale aj tak záleží od toho akí študenti si podajú žiadosť...
s intrakmi je sakra problem. masarycka ich ma proste malo. a ano blavaci intrak nedostavaju, lenye to sa urcuje podla dostupnosti nie podla kilometrov, yaleyi to od spojov ake bz ti chodili z malaciek do brna
dalsie vec ale je, ze v brne podla toho co viem naozaj nie je problem zohnat privat, a ten vychadza cenovo rovnako ako intrak ak nie lepsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ja by som sa chcel skôr spýtať, ako to je v Brne s internátmi. Bývam v Malackách(pár km bližšie do Brna ako z Bratislavy). Počul som, že internáty nedávajú ani Bratislavčanom, je nejaká šanca, že by som tam nejaký internát dostal?
s intrakmi je sakra problem. masarycka ich ma proste malo. a ano blavaci intrak nedostavaju, lenye to sa urcuje podla dostupnosti nie podla kilometrov, yaleyi to od spojov ake bz ti chodili z malaciek do brna
dalsie vec ale je, ze v brne podla toho co viem naozaj nie je problem zohnat privat, a ten vychadza cenovo rovnako ako intrak ak nie lepsie