Pre mňa je to tiež number 1 ...len ma serie že som nikdy nevidel tú poslednú hodinovú 250. časť... ....ale seriál je to vynikajúci sa teším že ho prima oprášila
M*A*S*H milujem... mam na kompe VSETKY casti a uz 3 mesiace ich pozeram po veceroch. uz som na nejakej 215. casti z 256. Hawkeye ma paradny humor.
Postavy su tiez velmi dobre, len skoda ze sa o tych postavach co uz odisli velmi nehovori v dalsich castiach.
Len jednu vec neviem pohopit: M je mobilny, no oni sa skoro nikdy nestahovali , v jednej casti hovorili do telefonu ze su uz na tom mieste 5 mesiacov, no v inej casti, davali dej z celeho jedneho roka. ale celkovo je to velmi dobry serial, ktory by si zasluzil viac volnych pokracovani.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
je to mrte serial..ked som bol maly tak som ho nenavidel bo matka to pozerala ked šiel večerniček ale teraz som si ho zamiloval (no cca pred 2rokmi)
Postavy su tiez velmi dobre, len skoda ze sa o tych postavach co uz odisli velmi nehovori v dalsich castiach.
Len jednu vec neviem pohopit: M je mobilny, no oni sa skoro nikdy nestahovali , v jednej casti hovorili do telefonu ze su uz na tom mieste 5 mesiacov, no v inej casti, davali dej z celeho jedneho roka. ale celkovo je to velmi dobry serial, ktory by si zasluzil viac volnych pokracovani.