@mj789 Každopádne aj samotné zívanie je istým prejavom zainteresovanosti, nakoľko Vaše podvedomie očividne nedokázalo spracovať, v takejto neskorej hodine je to ospravedlniteľné, druh takéhoto ťažkého humoru, a prirodzene vydalo podnet, že zamyslenie sa a prípadná konkrétna plnohodnotná reakcia by bola vskutku únávno-náročným procesom, a teda tým zívaním dalo jasne najavo neschopnosť spracovania a adekvátnej reakcie.
niekedy mi je az trapne za niektorych ludi ked vidim co za chobotiny pisu ktore ani nie su vtipne .. a k teme.. ziadny napad na masku ma nenapada, nemysli mi to uz takto neskoro ..najdi dake stare haby doma..inak aj v tom hrackarstve nieco moze byt,alebo v papiernictvach a obchodoch kde maju hluposti za 1€ sa vzdy daju najst celkom haluzne masky doplnky parochne, to sa da obehnut za chvilu..mozes si kupit fixky na tvar a tym sa pokechlit..abo nvm uz
Zožeň si bielu lepiacu pásku alebo taký biely leukoplast a na normálne oblečenie (ideálne čierne) si ponaliepaj pásy ako kostra (ale naštuduj si trochu anatómiu, nech to je dôveryhodné) je to rýchle, lacné, jednoduché
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov