moze to byt celkom dobre..
neviem preco, ale tento recept mi spravil chut na karamel s pivom.. asi raz skaramelizujem cukor, dam tam mlieko a nakoniec pivco :3
@yolo
No neviem či to nebude len dabing ale v 5 či 6 sa sneho Hermiona opila..Ale origoš by to malo byt Butter Beer takže slovaci asi maju iny dubing
A ked ti je ozaj zle tak si daj len sodu bikarbonu
Postup:
Krok 1: Pivo alebo krémovú sódu dajte do mikrovlnky na 30 sekúnd.
Krok 2: Dajte rozpustiť maslo a čakajte, kým nebude úplne rozpustené.
Krok 3: Teraz zamiešajte dohromady teplé pivo alebo krémovú sódu, rozpustené maslo a med, a miešajte asi 10 sekúnd, kým to so sebou nesplynie.
Příprava:
Čokoládu dáme do sklenice a necháme ji rozpustit na sporáku ve vodní lázni. K čokoládě přidáme vaječný koňak a moučkový cukr a promícháme (stačí lžičkou), potom přidáme rozpuštěné máslo a na malé kostičky nakrájené kravské máslo. Důkladně rozšleháme a vložíme na 1 minutu do trouby (mikrovlnné, nejvyšší stupeň), ne do vodní lázně, dokud se ležák nerozteče. Nakonec ležák můžete posypat skořicí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
možno sa mi natolko zapači že budem hlavny distributor pre SVK
neviem preco, ale tento recept mi spravil chut na karamel s pivom.. asi raz skaramelizujem cukor, dam tam mlieko a nakoniec pivco :3
neviem prečo, ale pripomenulo mi to jeden "cocktail", ktorý som vypil, ked mi bolo mega zle - ocot, sóda bikarbóna a práškový cukor = :ble:
No neviem či to nebude len dabing ale v 5 či 6 sa sneho Hermiona opila..Ale origoš by to malo byt Butter Beer takže slovaci asi maju iny dubing
A ked ti je ozaj zle tak si daj len sodu bikarbonu
@ohavnost jo, ďatelinové to bolo. Som si to pomýlil so zázvorovým tonicom :ehm:
tekvicovy džus mi pride dost nechutný aj ked som ho nikdy nemal
Môže to byť celkom fajn
Ingrediencie:
- 12 uncí piva alebo smotanovej sódy
- 1 polievková lyžica medu
- 2 čajové lyžičky masla
Postup:
Krok 1: Pivo alebo krémovú sódu dajte do mikrovlnky na 30 sekúnd.
Krok 2: Dajte rozpustiť maslo a čakajte, kým nebude úplne rozpustené.
Krok 3: Teraz zamiešajte dohromady teplé pivo alebo krémovú sódu, rozpustené maslo a med, a miešajte asi 10 sekúnd, kým to so sebou nesplynie.
Veľa šťastia pri pokuse o jeho prípravu...
Máslový ležák
Suroviny na jednu sklenici:
60ml vaječného koňaku
50g moučkového cukru
15ml rozteklého másla
1 silnější plátek másla (ne rostlinného!)
4 kostičky hořké čokolády
Příprava:
Čokoládu dáme do sklenice a necháme ji rozpustit na sporáku ve vodní lázni. K čokoládě přidáme vaječný koňak a moučkový cukr a promícháme (stačí lžičkou), potom přidáme rozpuštěné máslo a na malé kostičky nakrájené kravské máslo. Důkladně rozšleháme a vložíme na 1 minutu do trouby (mikrovlnné, nejvyšší stupeň), ne do vodní lázně, dokud se ležák nerozteče. Nakonec ležák můžete posypat skořicí.