axoooojte...xcem sa was opytat zarowen aj poprosit ci by ste mi nepomohli potrebovala by som wediet...ze co treba wsetko wediet na prijmacky na masmedialnu komunikaciu do trnavy dakujem ak daco pls TS alebo na Scheryl23 na azete dakujem vam
ak je to v Trnave UCM,ani tam nechoď.tá škola má hroznú povesť aj výsledky a majú ju spojiť s Trnavskou,lebo je úplne zbytočná.A to ti povedia aj ľudia čo tam študujú,že to ľutujú.
Niekde inde sa to študovať nedá?
@sisska nechod, je to pravda. tiez tam poznam zopar ludi, ale viem zhruba, ako to tam chodi. ucia tam take zvery ako znamy Chovanec apod. skus radsej UK.
aha... no tak ahoj, teda trnavu ja nepoznám, v ružomberku kamoška vravela, že na žurnalistike nič nerobia, väčšie vzrúšo je zrejme len v Prešove, kam som teda ja chcela ísť pôvodne a potom BA-rák
a podľa mňa treba sa zamerať na slovenčinu, literatúru, náuku o spoločnosti, dejiny, a samozrejme... jazyky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Niekde inde sa to študovať nedá?
to vazne? sakra
..som tam planovala (mozno) francuzstinu tlmocnictvo..
cize tam nemam ist, hej?
a podľa mňa treba sa zamerať na slovenčinu, literatúru, náuku o spoločnosti, dejiny, a samozrejme... jazyky
jaky vymakany komeeent