ja tiež nemám moc dobrý vzťah ku mäsu ale neodsudzujem nikoho kto ho neje, ja možno tak raz za mesiac ak dostanem chuť ale isto nebudem teraz rozprávať že mäso je zlé a tí čo ho jedia sú vrahovia..to je somarina
každý sme iný, máme vlastné názory a samozrejme aj chute.....
wtf ...clovek nieje bylinozravec..on je vsezravec..aa sila zvyku...ovela zdravsie je striedat nemäsite jedlo a mäso ako jest len cisto zeleninu a podobne...
som vegetariánka, ale nikoho nepoučujem, beriem to tak, že je moja vec čo jem, a rovnako je vaša vec, ak mäso jete...neodsudzujem...ale mne to nechýba...
ja si neviem predstaviť že by som nejedol mäso,s tým zabijaním zvierat je pravda,ale nič sa tým nevyrieši lebo sa budú vždy zabijať dalej a ked ho nezješ ty tak niekto druhy
Vegánstvo je duševná porucha. Mnohí vegetariáni sú priam náboženskí fanatici.
Ja som sa tiež chvíľu kedysi snažila byť vegetariánka, potom som s tým prestala, lebo som si uvedomila, že je to aj tak sprostosť, ide o to vybojovať zvieratám normálne podmienky na život, aby ich tam netýrali, nie týrať seba, keď tým aj tak nič nedosiahnu. A evolúciu už nevrátim, proste už nežerieme korienky a chrobáčikov a nechodíme po štyroch.
ja milujem slaninu! mäso jem normálne, asi ako každý iný človek, ale napr. aj vegetariánske jedlá mám rád... raz za čas je potrebné všetko vystriedať a dúfam že tu nikoho neurazím, ale vegánstvo je fakt šibnuté
@lofi27 mäso je zdrave, ak niekto neje mäso pre zdravotné problemy, dobre robi, ak ho niekto je pretoze si mysli ze ej to zdravsie jeho chyba...
mäso malo dokonca dôležitú úlohu pri vývoji nášho mozgu, obsahuje množstvo potrebných látok pre rozvoj a vývin.. a mozog pre stáva mať tendenciu rýchlo spracúvať informácie a vyvíjať sa až v 27 čiže dobrú chuť
podla mna je jedno co clovek zere ak to zere preto aby zasitil hlad alebo vychutnaval, ak niekto zere 60 hotdogov za 10 minut aby spravil rekord tak to neuznavam, toho cloveka by mali popravit za ruhanie jedlom
ja si to tiež myslím,ale proste keď si ľudia myslia, že keď nezjedia mäso, zachránia tým svet tak prosím..
len ma hnevá ten typ ľudí, ktorí mi budú hovoriť, že som hnoj a podobne.
možno raz otvorím oči a pozriem sa na to všetko z iného uhlu a rozhodnem sa inak , ale o čom to je, keď sa nerozhodnem slobodne.(teraz akokeby som ich počula - ,,ani zvieratá sa nerozhodujú slobodne") - štvu ma tie ich frázy .
a myslím si tiež, že bielkoviny a iné vitamíny, ktoré obsahuje mäso sú veľmi potrebné pre ľudí - SAMOZREJME, netreba to preháňať.
Ked som na hodine etickej vychovy povedal ze nechapem vegetarianov, vsetci na mna cumeli jak na debila...... ale ja ich naozaj nechapem..... je v ludskej potrebe prijimat aminokyseliny bez ktorych nemoze existovat zivot a v masa su vsetky......
Vegetariani si musia davat bacha na to, aby im nic potrebne pre telo nechybalo, takze musia rozmyslat pri nakupovani a v konecnom dosledku je tento zivotny styl aj podstatne dahsi.
Clovek jedol maso , je maso a bude jest maso . Ked nebol ohen dokonca sme ho jedli surove takze wtf.....
Cim ale nechcem povedat , ze mame jest iba maso a nic ine.
Človek bez mäsa nevydrzi ... Je dobré ak ma človek vo svojom jedálničku povedzme že nejaký rozvrh ktorý mu dáva na javo ze nemože jesť každý deň mäso .. Je potreba aby si človek uvedomil že ked konzumuje stále mäso tak priberá na váhe .. napriklad 4x do tyzdna mäso a ostatne dni nejaká zelenina ? alebo nejaký múčnik ? .. hm
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
ja tiež nemám moc dobrý vzťah ku mäsu ale neodsudzujem nikoho kto ho neje, ja možno tak raz za mesiac ak dostanem chuť ale isto nebudem teraz rozprávať že mäso je zlé a tí čo ho jedia sú vrahovia..to je somarina
každý sme iný, máme vlastné názory a samozrejme aj chute.....
a maso mam mozno aj kazdy den do tyzdna..
aspon som zdrava
Polovica z nich bude už za rok žiť na kuracom mäse s ryžou. Aspoň podľa mňa
A ja som nesmierne mäsový typ, a je mi dobre a ani som zatiaĺ žiadne väčšie zdravotné problémy nemala (klop, klop)
No špekačky mi moc nechutia
Ja som sa tiež chvíľu kedysi snažila byť vegetariánka, potom som s tým prestala, lebo som si uvedomila, že je to aj tak sprostosť, ide o to vybojovať zvieratám normálne podmienky na život, aby ich tam netýrali, nie týrať seba, keď tým aj tak nič nedosiahnu. A evolúciu už nevrátim, proste už nežerieme korienky a chrobáčikov a nechodíme po štyroch.
mäso malo dokonca dôležitú úlohu pri vývoji nášho mozgu, obsahuje množstvo potrebných látok pre rozvoj a vývin.. a mozog pre stáva mať tendenciu rýchlo spracúvať informácie a vyvíjať sa až v 27 čiže dobrú chuť
len ma hnevá ten typ ľudí, ktorí mi budú hovoriť, že som hnoj a podobne.
možno raz otvorím oči a pozriem sa na to všetko z iného uhlu a rozhodnem sa inak , ale o čom to je, keď sa nerozhodnem slobodne.(teraz akokeby som ich počula - ,,ani zvieratá sa nerozhodujú slobodne") - štvu ma tie ich frázy .
a myslím si tiež, že bielkoviny a iné vitamíny, ktoré obsahuje mäso sú veľmi potrebné pre ľudí - SAMOZREJME, netreba to preháňať.
treba jesť všetko.
a bude to fajn. s mierou.
Vegetariani si musia davat bacha na to, aby im nic potrebne pre telo nechybalo, takze musia rozmyslat pri nakupovani a v konecnom dosledku je tento zivotny styl aj podstatne dahsi.
Clovek jedol maso , je maso a bude jest maso . Ked nebol ohen dokonca sme ho jedli surove takze wtf.....
Cim ale nechcem povedat , ze mame jest iba maso a nic ine.
proste mi nechutí, ale vôbec nemám problém s tým, že "chúďatko sliepočka zomrela...chúďatko prasiatko má právo na život"
Beriem to ako kolobeh života v prírode a bodka.
Ale zas neodsudzujem ani vegetariánov, KÝM na neoblbujú nejakými svojimi rečičkami a nezhadzujú ma je úprimne jedno nech si každý je čo chce