Ja nejem iné mäso ako rybu, ale čistenie aj prípravu iných druhov mäsa zvládam v pohode - iba odkosťovanie ryby mi robí trocha problém. Nerada vyberám chrbticu
len raz v živote som mala na starosť uvariť sama celé kura....... dopadlo to tak, že ešte kým bolo v celosti, asi pol hodinu som sa s ním v umývadle hrala, lebo bolo mäkkučké a zlaté :-S
inak sa mäsu trochu vyhýbam, cítim sa lepšie a lahšie keď ho nejem, a keď už si dám tak ho nerobím ja
nie este dakedy ked sme porcovali velke kusy prasata som sa praveze uplne vyzival v tom jak ten noz prenikal tou kozou cez mäso a jak narazil na kosti proste masiar som mal byt skorej
Nikdy som maso necistil. Zjem asi vsetky druhy masa okrem niektorych ryb. Losos surovy a garnat su najlepsie, hlavne na sushi. A este kurca velmi lubim hlavne take oprazene vo forme nugetiek. Hej a este kebab :3
@oiquell jaaaj prepáč kamarát, zle som sa vyjadril. Ako nehnusí sa mi to, ale aj tak, mäsa veľa nemusím a už keď, tak chudé. Ďaľšia vec, uprednostňujem ryby, tie zbožňujem, hlavne s korením, upečené so zemiakmi (pyré najlepšie) a na tom tatársku omáčku
ano, hnusi, dost velmi. ale nastastie to nerobievam a ked budem vacsia, budem si kupovat predpripravene platky ine maso ako kuracie platky (na rozne sposoby) mi ani velmi nechuti, pravdepodobne by som ine ani nejedla. ale uvidime..
kolko zjem? sunku mam (skoro) kazdy den, potom mama zvykne robit maso v nedelu, to vydrzi par dni, ale nie vzdy ho jem.
Každý kdo.ma dušu je vegetarián. Raz sa to ľuďom vráti... Čoskoro....... Zranie zvierat je dôvod číslo 1 kvôli ktorému príde katastrofa a po nej 2. príchod Ježiša, ktorý prežijú len ti co majú dušu!
@rayennn a čo to mení na fakte že to bol zakompexovaný frustrát, ktorý kôli svojim mindrákom vyvolala najvačší konflikt v dejinách a má na svedomí 20 miliónov životov? ako na tento tvoj idol hľadia tvoji rodičia? pochváľ sa im.
Nehnusí, mňa to práveže baví
A inak neviem na hmotnosť, ale v pomere je to mäso adekvátne tak kuraciemu stehnu denne, neviem, aká je to hmotnosť, ale proste cca porcia hocijakého, niekedy je to viac, niekedy menej a tak
bravčové nezjem a hovädzie mi nechutí...
kuracie zjem, ale nejako extra ho nevyhľadávam...
a úplne sa mi hnusí pohľad na nespracované mäso... to je také nechutné slizké a neviemaké... keď ho vidím v surovom stave vôbec nemám chuť ho jesť...
Mám pocit, že po krájaní mäsa mi ruky smrdia ešte aspoň týždeň nech robím, čo robím. A jem iba kuracie, ostatné ako hovädzie, morčacie, králika a tieto určite nie, a bravčové len občas a to tiež len malinko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
inak sa mäsu trochu vyhýbam, cítim sa lepšie a lahšie keď ho nejem, a keď už si dám tak ho nerobím ja
ľúbim mäso, ale nie furt
a zjem asi všetky druhy, až na podaktoré časti (napr tmavé bravčové alebo podaktoré druhy diviny nemám rád)
ale nemam problem naporcovať, uvariť a inak spracovať maso, ale by som to nerobil.
inak mäso nejem..
kolko zjem? sunku mam (skoro) kazdy den, potom mama zvykne robit maso v nedelu, to vydrzi par dni, ale nie vzdy ho jem.
Každý kdo.ma dušu je vegetarián. Raz sa to ľuďom vráti... Čoskoro....... Zranie zvierat je dôvod číslo 1 kvôli ktorému príde katastrofa a po nej 2. príchod Ježiša, ktorý prežijú len ti co majú dušu!
2. veľa
3. bravčové.
a troška sa mi ho hnusí pripravovať ale aj tak to robím len veľmi málo, keď frájo chce papať.
A tyzdenne zjem uz menej, tak 2-2,5kg
A inak neviem na hmotnosť, ale v pomere je to mäso adekvátne tak kuraciemu stehnu denne, neviem, aká je to hmotnosť, ale proste cca porcia hocijakého, niekedy je to viac, niekedy menej a tak
kuracie zjem, ale nejako extra ho nevyhľadávam...
a úplne sa mi hnusí pohľad na nespracované mäso... to je také nechutné slizké a neviemaké... keď ho vidím v surovom stave vôbec nemám chuť ho jesť...