Ako sa hra ta hra ze "maso" alebo jak sa to vola, po tej hre vyzeraju tie ruky nejak takto: A ako sa vlastne daju este inak dorumazgat takto tie klby v prstoch
@1 dvojeurovku alebo inú mincu jeden roztočí aby sa krútila na hrane a ide ďalší ktorý do nej musí dať "frčku" aby sa ďalej krútila a pokiaľ ju dá zle a tá minca spadne alebo odletí tak ten komu odletela zatne päsť a priloží ju hánkami na stôl alebo podložku a ten prvý mu do nej celou silou trafí tú mincu šúchaním o podložku.....snáď som to napísala zrozumiteľne aspoň my sme to tak hrali keď som mala dajakých 12-13 rokov
ja viem len o dajakej kartovej hre čo toto spôsobuje, sa ukaže karta a potom sa hadžu ostatné karty na kopu po jednej a keď príde rovnaká treba capnuť prvý rukou po nej, no a samozrejme to robia všetci naraz čiže prichádza k zraneniam. naši keď to hrali tak ženy mali rukavice.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale nevolalo sa to maso