@tragicgirl@lelia pred par dnami mi aj moja frajerka povedala ze nemasturbuje, a uz som to od par dievcat pocul, no mna by zaujimalo, ze preco nemasturbujete? Ked na to nemate teda neake priliz osobne dovody, alebo tak...
inak, pri tejto téme som si spomenul na staré známe, kto tvrdí že TO nerobil, robí to dodnes. A myslím si, že kto toto fórum navštívi to rozhodne robí, len chce vedieť kto ďalší, podľa mňa. A ak mám odpovedať na otázku, tak mi je to jedno či o tom niekto vie či nie a či ma niekto nachytá či čo. Dodržujem hygienu natoľko, že sa sám sebe hnusiť nemusím a každý kto to skúsil vie, že čas od času je to príjemné.
A čo sa týka dogmy nečistoty a vulgárnosti masturbácie, ehm... keby to Boh nechcel aby sme si to vedeli spraviť, zriadil by to ako so šteklením. Teda tak ako sami seba nepošteklíme, tak by sme si ani dobre nevedeli spraviť. No nie?
Ja som dievča mám 18 a robím si to už vo sprchce od jedenástich ,nikdy predtým som otom nepočula ,sama som prišla ako nato a pritom ostať panna ...Ale ke´d som stým začala tak som sa vždy potom cítila previnilo cítila som sa ako skazená pretože to predca slušné dievčatá nerobia ,a ja som chcela byť dobré dievča nikto by si omne nič také nepomisel vtom čase som ešte chodievala každú nedeĺu do kostola až po rokoch neskôr som si uvedomila že je to totálna kravina sa preto trápiť a že serem všetky pravidlá ,prestala som chodiť do kostola a prestala som sa obviňovať . Ja za tým nevidím absolútne nič zvrátené ,podla mňa je to normálne a prirodzené ak má stým niekto problém tak len zakomplexované staré babky ktoré tiež bohviečo robili v mladosti ...Pdla mňa je práveže perfekné keď máme tú možnosť spoznávať vlastné telo a vedieť čo na neho platí atď...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Nezavrhuji masturbaci - je to sex s někým, koho miluji. Woody Allen
Nie.
@tragicgirl @lelia pred par dnami mi aj moja frajerka povedala ze nemasturbuje, a uz som to od par dievcat pocul, no mna by zaujimalo, ze preco nemasturbujete? Ked na to nemate teda neake priliz osobne dovody, alebo tak...
Ale zaujímavé a najmä desivé by to bolo naopak.
Inak viete ,ktorý orgán je pri masturbovaní najviac využívaný?.
.
.
.
.
.
.
.
.
uši. Počúvaš ,či niekto nejde.
a ja nemasturbujem. nepotrebujem to
sem tam zabudnem zavrieť dvere no a samozrejme na ušiach slúchatká
nie.
to som písal len zo srandy
zavrú dvere a celý deň mám kľud..
minule som si uvedomil že to robím tiež - vtáka v ruke, už len zo zvyku, keď v tom išla okolo mama - ani sa neotočila
A čo sa týka dogmy nečistoty a vulgárnosti masturbácie, ehm... keby to Boh nechcel aby sme si to vedeli spraviť, zriadil by to ako so šteklením. Teda tak ako sami seba nepošteklíme, tak by sme si ani dobre nevedeli spraviť. No nie?
Jedine čo je na sexuálnych praktikách divné sú žiadne sexuálne praktiky. -Sigmund Freud
Ten bol absolútne chorý, dokonca to povedali aj moji úchylný spolužiaci a profka na psychológii s tým súhlasila.
Veď on videl ešte aj za strihaním nechtov na nohách niečo zvrátené.