Pôvodne som chcela napísať blog ale kvôli nedostatku fyzickej energie som sa rozhodla takto
Ide o to .... určite máte vo svojom živote ľudí ktorých máte radi .... hovoríte im to ?? Uprímne prídete k ním a poviete : mám ťa rád/rada??
Pre mňa je to ť
Takže, ľúbiť, to poviem iba dievčaťu.
Ale mať rád, to sú v podstate kamaráti/ kamarátky.
Vlastne áno, teraz som si spomenul, že raz sme si to s kamarátom hovorili, keď sme boli tak trochu opitý
Ale napriek tomu sme to mysleli vážne, lebo poznáme sa od základnej a sme v podstate najlepší priatelia.
Takže, najlepších priateľov mám rád, ale nehovoríme si to. Myslím, že to len cítime, keď sme spolu a tak
nie, nehovorím, lebo nemám okolo seba takých ľudí a ani nikto to nehovorí mne... a keď kedysi hovoril, tak som vedela, že to nie je pravda a bolo to len také blablabla do vetra
"hovoríte im to ??" ani nie
"Uprímne prídete k ním a poviete : mám ťa rád/rada??" neviem či viem úprimne chodiť
"prežívate ho ??" ani nie
"uvažujete nad tým či ste vôbec potrebný na tomto svete??" ani nie
prejavovať svoje pocity ľuďom, ktorých sa to týka je u mňa prirodzené. Úplne. Možno je to aj tým, že som si našla takých kamarátov. Ako dnes. Bola som von s kamarátom, vystískal ma a hovoril jak ma zbožňuje. Neviem proste mi to príde prirodzené pri ludoch, pri ktorych citim, ze je to vzajomne
Ja keď mám niekoho rada, dám mu to najavo, samozrejme, občas to aj poviem. Ale nemám potrebu to opakovať donekonečna. Viem, že buď to ten človek vie, alebo ak nie, tak ho zrejme nemám rada.
No a ak mi to niekto povie, tiež mám pocit, že som tým človekom prijatá taká, aká som. Ale musím fakt cítiť, že to je myslené vážne. A s tým ja mám dosť problém.
málo krát hovorím že je mi niekto sympatický (nepoužívam práve slovo "mať rád") ale keď to poviem tak to myslím vážne svojich si vážim a dávam im to pravidelne najavo aj skutkami
ja mam na sebe velmi rada ten okamih,ked som s tym dotycnym clovekom,ktoreho mam rada,pozriem sa nanho a spontanne to vyjde zo mna.
inak to ide celkom tazko...
nehovorim nejsom na to nauceny z rodiny ani nic tak nemam potrebu nieco take hovorit iba fakt ze vynimocne ...a popravde vzdy sa mi to hovorilo tazko a sam neviem preco asi je to moja urcita slaba stranka prejavovat nieco citove
načo zbytočne plytvať takými vzácnymi slovami?
ak mám niekoho rada nemusím hovoriť, pretože ak niekoho mám úprimne rada, tak sa tak k nemu aj správam a ten človek to cíti.
ak ľúbim frajera, tak mu to poviem, to je jasné. ale že by to bolo treba opakovať 30x do dňa to nie.. prvý krát som tomu súčasnému povedala že ho ľúbim po pol roku a to sme boli skoro stále spolu deň-noc.
niekedy je to také zvláštne povedať to aj keď to tak cítim... takže najlepší spôsob na vyjadrenie citov je v noci pri zaspávaní a po sexe
Ja som nikdy nemala problém s vyjadrovaním pocitov a citov. Často vravím ľuďom, ako veľmi ich mám rada, ako veľmi mi na nich záleží a všetko je to myslené úprimne a zo srdca ale aj to "Mám ťa rada" poviem len vážne pár ľuďom, teda kamarátom, bez ktorých neviem žiť
@ibabel niektory tvrdia, ze rad mozes mat vela ludi...nemyslim si to...mat skutocne a uprimne niekoho raaaad, je podla mna....ta druha moznost..ukazanie srdca
Mam jednu taku kamaratku, teda najlepsiu, donedavna som take hovoril, myslel som to uplne uprimne, no nakoniec som prisiel na to ze jej sa to moc nepaci, tak som s tym uplne prestal a teraz nic take nehovorim, ja som to s nou nijak zle nemyslel len ona,,, ale chapem to a preto ked sa jej to teda nepaci tak to robit nebudem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Ale mať rád, to sú v podstate kamaráti/ kamarátky.
Vlastne áno, teraz som si spomenul, že raz sme si to s kamarátom hovorili, keď sme boli tak trochu opitý
Ale napriek tomu sme to mysleli vážne, lebo poznáme sa od základnej a sme v podstate najlepší priatelia.
Takže, najlepších priateľov mám rád, ale nehovoríme si to. Myslím, že to len cítime, keď sme spolu a tak
"Uprímne prídete k ním a poviete : mám ťa rád/rada??" neviem či viem úprimne chodiť
"prežívate ho ??" ani nie
"uvažujete nad tým či ste vôbec potrebný na tomto svete??" ani nie
No a ak mi to niekto povie, tiež mám pocit, že som tým človekom prijatá taká, aká som. Ale musím fakt cítiť, že to je myslené vážne. A s tým ja mám dosť problém.
inak to ide celkom tazko...
len neviem ako brať jeho slová lebo ma vždy bozkáva pritom aj na krku
ale ešte viac ľúbim, keď mne niekto povie, že ma ľúbi.
som moc sladká, idem sa učiť :letim:
ak mám niekoho rada nemusím hovoriť, pretože ak niekoho mám úprimne rada, tak sa tak k nemu aj správam a ten človek to cíti.
ak ľúbim frajera, tak mu to poviem, to je jasné. ale že by to bolo treba opakovať 30x do dňa to nie.. prvý krát som tomu súčasnému povedala že ho ľúbim po pol roku a to sme boli skoro stále spolu deň-noc.
niekedy je to také zvláštne povedať to aj keď to tak cítim... takže najlepší spôsob na vyjadrenie citov je v noci pri zaspávaní a po sexe