Mát skúsenosti s partnerskou neverou ? Ak áno odpustili ste ? Ak nie, odpustili by ste neveru ?
Ja osobne skúsenosti mám. Odpustila som , no potom so to oľutovala a vzťah už potom dlho nevydržal. Teraz už viem, že by som ju už v živote neodpustila. Nevera zabíja vzťah, pretože vzťah je založený na dôvere.
pre nich nevera znamena ine, ako pre nas... ked je to jeden fyzicky preslap, cisty chtic, .. da sa to pochopit . dufam ze to budem tak brat ked sa stane nahodou
@pijemzelenycaj v tej situácii som to pokladala za druhú šancu, ale nedokázala som mu veriť tak to po dvoch mesiacoch skončilo. Ale som za to rada, že to je tak ako to je. aj zlá skúsenosť je skúsenosť
@dooominika jj, mas pravdu. Ja som v tomto neoblomna. Nebudem stracat cas s chlapom co si ma nezasluzi. A je to jeho smola,lepsiu zenu ako som ja uz nenajde nikdy.
Proste nechapem zeny kt. dookola odpustaju svojim muzom len pretoze sa boja byt same.
nevera sa da odpustit zo zotrvacnosti starej lasky ale casom pride nenavist ktora sa zacne vynarat vo vnutri duse a na koniec ta nenavist bude taka velka ktoru uz clovek neznesie niest v sebe a vsetko vypusti a je zrazu koniec
nezažila som, odpustila by som... a osobne si nemyslim že je to vždy zabijak vzťahu lebo mnohým ludom to praveže pomohlo pochopiť iste veci.... no každopadne je v tom viac ako som teraz napisala... su iste okolnosti za ktorých sa to ozaj odpustiť nedá... takže toto moj nazor... každy to berie inak
Môjmu bývalému priateľovi som nie jeden úlet odpustila na začiatku nášho vzťahu. Tuším štyrikrát to spravil a ja som vždy odpustila. Jednak som bola zaslepená láskou a jednak som to brala tak, že je dieťa. Po tom všetkom bol náš vzťah taký silný, že sa ľudia až čudovali. Náš vzťah sa zocelil ešte viac. Neverili, že my sa niekedy aj rozídeme. :/ Rozišli sme.sa, no stále si píšeme, voláme, sme najlepší priatelia.
@natyfuckingo no to už ti je veru to som mala ešte takých čerstvejších 16 , ale on mal 19 , tak mal asi iné potreby, keď som mu po troch týždňoch nedala ja, šiel za druhou
@devine naozaj je to u každého iné. My sme pre seba neboli, tak načo ťahať taký vzťah. U niekoho to dokáže vzťah upevniť, ja mám tú druhú skúsenosť, že to šlo dolu vodou, tak už neverím v to, že by to môj vzťah s niekým upevnilo.
no.....čo sa považuje za neveru??? Ak by som videl moju frajerku (ktorú momentálne nemám)......videl by som sa z niekym bozkávať, tak by som sa spýtal kto to bol......ale inak by som to neriešil......to isté platí aj napr. o stretnutí, ktoré mi nepovie, tak asi zabudla mi to povedať alebo čo každopádne by som jej veril....nech by bol dôvod akýkoľvek....
No a čo sa týka nevery posteľného charakteru.....tam je pravidlo tri - krát a dosť......raz sa môže stať (viacero dôvodov - alkohol vie robiť s človekom divy, emocionálne vypätie (problémy v práci atď.) ), druhý krát by ma musela osoba presvedčiť či chce byť vo vzťahu (možno by som povedal, že si to rozmyslím a musím pouvažovať) a ak by som naozaj za tú dobu videl záujem o záchranu vzťahu, dotyčnej by som odpustil), tretíkrát už by som neodpustil....
@fluptak myslím, že keby máš babu , tak je dosť podstatné aby si vedel , či ide do kina s nejakým iným chlapom. Ver mi Videl by si tvoju babu s niekym sa bozkávať tak to neriešiš ?? dobre ty to ma pobavilo
@dooominika ako spýtal by som sa, kdo to je, odkiaľ sa poznajú atď. (myslím, že ona sama by mi to chcela vysvetliť ).........ale akože ďalej by som to neriešil........a v prvom rade by som jej veril.....a je niečo iné, francuzák ako pobozkanie na ústa
@fluptak jasné že by chcela vysvetliť, ale záležalo by potom veľmi na tom vysvetlení. Jasné že to je niečo iné. Ale ak si s niekym dá pusu len tak , tak asi francuzák potom nie je problém. Neviem je to divné. Mám skúsenosť aj s tým , že mi chalan povedal, že sa s ním lúčil kamarátka lúčila,lebo šla do grécka a surovo sa roz
@dooominika a čo sa týka toho kina.......no tak vieš no.....mohla mať starosti v práci, a zabudla mi povedať, že niečo má dohodnuté......a ty si nikdy nebola s kamarátom v kine, aj keď ste spolu nič nemáte??? samozrejme, keby sa v tom kine ešte aj bozkávali, tak to by som už bol na zvážení, či by to nepadalo do nevery.....v tom prípade by som to asi postupoval podľa tej druhej postupnosti
@dooominika pravdepodobne by záležalo aj od miery namotanosti na toho človeka......viac namotaný = viac dôvery......a v tomto kokrétnom prípade: no čo, neukontrovali emócie na uzde ......asi by som to ďalej neriešil
@dooominika a u mňa je to tak, že stačí aby bola nejaká na mňa trošku milšia (úplne stačí aby ste spravili psie oči na mňa, pekne poprosili ako to len vy viete (teraz som konkrétne myslel reč a hlas - však dievčatá vedia čo myslím a chalani asi tiež ), prípadne nejaký ten dotyk a som jej ochotný zniesť modré z neba a som schopný kvôli nej aj zabíjať.......takže vieš si predstaviť, ako sa ľahko viem namotať
nevera byva z roznych pricin. ak by partnerovi nieco u mna chybalo a vtedy by ma podviedol (a bolo by to sposobene mojim zlyhanim), pravdepodobne by som to tolerovala a snazila sa zmenit - v pripade, zeby ku mne stale nieco citil, olutoval by to a uz by to neopakoval
v pripade ze chlapec sa proste nudi a nevie co so sebou by som neodpustila
Neviem, či sa dá deliť ľudí je pre.mňa a nie je pre mňa. Ja to tak neberiem. Záleží len na ľuďoch či dokážu by tolerantná aj k povahe toho druhého alebo nie.
Ani ja a Ray sme sa zozačiatku k sebe moc nehodili. On mal svoje problémy, ktoré nechcel riešiť a ja som mala svoje, ktoré som nechcela riešiť. Často to bolo v našom vzťahu vidieť, hádali sme sa, boli sme na seba urazený a častokrát bol náš vzťah na pokraji rozpadu.
Ale akoniec sme.obaja pochopili, že takto to nejde. Že sa musíme trochu tolerovať a vybudovať si dôveru medzi sebou. On t dôveru trochu kazil z mojej strany, ale o aja sme si uvedomovali, že sa začíname ľúbiť viac a viac.
@devine po čase sa to deliť dá, keď s niekym si tak vieš či pre teba je a či nie ja dokážem byť tolerantná a ver,že dosť ale keď sú úplne dve rozdielne povahy, iní ľudia, s inými záujmami atď. tak to nejde. A čo sa týka tých problémov, ja so svojou polovičkou všetky problémy riešim a ja to potrebujem teraz mám vzťah podľa predstáv a tie problémy s ním naozaj všetky riešim. Aj keď niekedy nechcem, on vždy vidí , že mi niečo je a dostane to zo mňa. My sa tolerujeme a dôveru sme už za ten čas čo sme spolu vybudovali
No zčasti máš pravdu. My sme takisto boli rozdielne povahy. On bol skôr extrovert, ja introvert. On zabávač, ja zakríknuté dievča. On ukecaný, ja tichá. A napriek tomu sme sa prispôsobili, začali tolerovať a mierne zmenili podľa toho druhého. Človek+láska dokážu divy.
@dooominika no.....ja hovorím len ako by som reagoval čisto teoreticky.....zatím vzťah nebol žiadny ......vždy som skončil na tom, že: momentálne nechcem žiadny vzťah, ale môžme byť priatelia.....a o mesiac - dva som ich videl, ako majú niekoho.....
nvm prečo by som niečo také krásne, milé a nežné ako ženu trápiť
@shoesmaniac mozem sa spytat, ci to bolo dievca, ktore predtym nikdy nepoznal, alebo nejaka kamaratka?
lebo nie je na tom nic zle, keby sa stretol s kamoskou a isli do kina, to, ze ti o tom nepovedal, je uz druha vec, ale v tom pripade by som skor hladala chybu v sebe
Nemám, nechcem mať. nikdy by som na to nezabudla, asi by som sa možno max nejaký čas pretvarovala s tým, že by som čakala na perfect time, kedy sa s nim rozísť. Ale neviem, kým to nezažijem...cítila by som sa sním potom už asi tak zle, že by som ho prvých desiatich minútach druhej šance odkopla s tým, že som spravila chybu...
sa mi paci ako ludia sa tvaria ze druhe pohlavie zrazu neexistuje ked su vo vztahu. ja priatelovi verim, chodi na vecery s kamoskami, hocikam a vobec mi to nepride divne. ja sama mam kamaratov chlapov. clovek by nemal byt obmedzovany vo vztahu.
neveru by som odpustila/neodpustila podla toho akeho charakteru by bola. ak by to bol sex ze stalo sa ano. ak by tam bola citova zaangazovanost v tom pripade nie.
No boli dakedy davno kamarati, ale ona si nasla priatela kt. ju nikam nepustal a prestala sa s nim kontaktovat. Ale pred 4 mes. sa s nim rozisla a zacala kontaktovat mojho, teraz uz byvaleho priatela...
Proste mi klamal do oci ze sa s nou nestretava a hlavne som sa to dozvedela od kamaratov kt. ho videli tam a tam.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
66 komentov
a inak NEODPUSTIM..aj keby slo len jednorazovo a aj keby slo len o bozky.. NIE..
rovnako je to na strane partnerky
ale vzťah už nemôže normálne pokračovať po takom niečom.
Proste nechapem zeny kt. dookola odpustaju svojim muzom len pretoze sa boja byt same.
Môjmu bývalému priateľovi som nie jeden úlet odpustila na začiatku nášho vzťahu. Tuším štyrikrát to spravil a ja som vždy odpustila. Jednak som bola zaslepená láskou a jednak som to brala tak, že je dieťa. Po tom všetkom bol náš vzťah taký silný, že sa ľudia až čudovali. Náš vzťah sa zocelil ešte viac. Neverili, že my sa niekedy aj rozídeme. :/ Rozišli sme.sa, no stále si píšeme, voláme, sme najlepší priatelia.
A zalezi na okolnostiach, ale skor nie.
@devine naozaj je to u každého iné. My sme pre seba neboli, tak načo ťahať taký vzťah. U niekoho to dokáže vzťah upevniť, ja mám tú druhú skúsenosť, že to šlo dolu vodou, tak už neverím v to, že by to môj vzťah s niekým upevnilo.
No a čo sa týka nevery posteľného charakteru.....tam je pravidlo tri - krát a dosť......raz sa môže stať (viacero dôvodov - alkohol vie robiť s človekom divy, emocionálne vypätie (problémy v práci atď.) ), druhý krát by ma musela osoba presvedčiť či chce byť vo vzťahu (možno by som povedal, že si to rozmyslím a musím pouvažovať) a ak by som naozaj za tú dobu videl záujem o záchranu vzťahu, dotyčnej by som odpustil), tretíkrát už by som neodpustil....
hej, a nemala by som s tým problém zase.
ale to je asi iné, keďže beriem vzťahy trošku ináč.
v pripade ze chlapec sa proste nudi a nevie co so sebou by som neodpustila
pre mňa je to niečo iné. A to si potom dosť slabá obeť žien veď ich trochu potráp
Neviem, či sa dá deliť ľudí je pre.mňa a nie je pre mňa. Ja to tak neberiem. Záleží len na ľuďoch či dokážu by tolerantná aj k povahe toho druhého alebo nie.
Ani ja a Ray sme sa zozačiatku k sebe moc nehodili. On mal svoje problémy, ktoré nechcel riešiť a ja som mala svoje, ktoré som nechcela riešiť. Často to bolo v našom vzťahu vidieť, hádali sme sa, boli sme na seba urazený a častokrát bol náš vzťah na pokraji rozpadu.
Ale akoniec sme.obaja pochopili, že takto to nejde. Že sa musíme trochu tolerovať a vybudovať si dôveru medzi sebou. On t dôveru trochu kazil z mojej strany, ale o aja sme si uvedomovali, že sa začíname ľúbiť viac a viac.
No zčasti máš pravdu. My sme takisto boli rozdielne povahy. On bol skôr extrovert, ja introvert. On zabávač, ja zakríknuté dievča. On ukecaný, ja tichá. A napriek tomu sme sa prispôsobili, začali tolerovať a mierne zmenili podľa toho druhého. Človek+láska dokážu divy.
nvm prečo by som niečo také krásne, milé a nežné ako ženu trápiť
a mysliim, že by som odpustila asi zas..keď niekoho ľúbim.. ...ale nie donekonečna.
lebo nie je na tom nic zle, keby sa stretol s kamoskou a isli do kina, to, ze ti o tom nepovedal, je uz druha vec, ale v tom pripade by som skor hladala chybu v sebe
neveru by som odpustila/neodpustila podla toho akeho charakteru by bola. ak by to bol sex ze stalo sa ano. ak by tam bola citova zaangazovanost v tom pripade nie.
No boli dakedy davno kamarati, ale ona si nasla priatela kt. ju nikam nepustal a prestala sa s nim kontaktovat. Ale pred 4 mes. sa s nim rozisla a zacala kontaktovat mojho, teraz uz byvaleho priatela...
Proste mi klamal do oci ze sa s nou nestretava a hlavne som sa to dozvedela od kamaratov kt. ho videli tam a tam.