nie, ale nehodí sa mi tam smajlík v podstate pondelok sa učíme čo prežijem, utorok ideme do kina adáme si darčeky..vždy lepšie jak sedieť doma a snažiť sa ignorovať zhon celej rodiny
nie, lebo nasa posahana riaditelka povedala a teraz citujem "Riaditelske volno nie je na predlzovanie prazdnin a sama ho neudelim pokial to nebude nutne"
nie!!! a v pondelok budeme písať test na angline... a v utorok na slovine... : akože fakt pekné od tých učiteliek, že pred vianocami nám dajú testy....
Mame nastastie Najprv sme nemali mat, ale potom sa na porade rozhodli dat nam volno kedze 80% ludi nasej skoly byva na internate tak aby nemuseli na tie dva dni prist Som im vdacna, ze tolko ich je na intraku
ano mame a aj keby sme nemali tak som momentalne chory a ak by som nebol ani chory tak by som sa do tej skoly tak ci tak nechystal kedze mam este peknu zasobu ospravedlneniek popripade si este mozem vyuzit svoje 2napisane do polroka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov