Mam na mysli ak uz vztah máte. Teda či mate pocit, že sa dosť venujete jedem druhemu, ak obaja chodite do prace. Teraz viac menej porovnavam vztah počas štúdia a počas chodenia do práce. Takže môžte napísať niečo k tomu. Pretože, viackrát som natrafil na názory, že nemajú pomaly ani kedy sa jeden druhému venovať, pretože je vždy jeden z nich v práci a večer už sú radi že sú. Viacerí tu už máte po škole a ste vo vzťahu, viete to porovnať.
Tak ako to je?
To je čo za otázka
Práca je normálna súčasť života ..tak ako aj partnerský vzťah .
Ak to niekto nezvláda zosúladiť ,musí porozmýšlať čo je jeho prioritou , inak jedno bude na úkor druhého
obaja pracujeme, on ešte aj študuje celkom náročnú školu, píše diplomovku a sme skoro každý druhý deň spolu, 3x do týždňa u mňa spí, chodíme spolu do kina, na večeru, a venuje sa mi oveľa viac ako bývalý, ktorý chodil do školy len 4x do týždňa
Dal som nie, pretože táto otázka je nezmysel. Ak máš partnerku s ktorou nedokážete zlúčiť prácu a partnerský život, tak jeden alebo druhý alebo obaja máte problém (asi ste ešte deti) a na partnerský život nie ste pripravení.
najlepšie je pracovať spolu s partnerkou v jednej práci možno si doprajete aj kúsok sexíku niekde na záchodoch a ste neustále spolu ale ako sa vraví, všetkého veľa škodí
Tak my sme bývali spolu a mala som pocit že ani spolu nie sme, keďže ja som bola v teréne od 8 rána do 18 večer a on robil od 16 poobede do 2 rána.. a ešte aj víkendy.. čiže celé zle.
Našťastie už má lepšiu prácu a normalnejsi režim, tak sa to dá. Ale keby nebyvame spolu tak sa určite nevidíme až tak často.
Fakt je to dosť aj o tom pracovnom režime aký máte.. lebo keď robíte obaja po-pia 8-17 tak sa to dá, ale keď jeden robí nočné a druhý zas naopak je to náročnejšie...
kedze spolu byvame, tak spolu travime cas. ale chyba mi, ze velmi nechodime na rande von - to ale nie je kvoli praci, ale kvoli tomu, ze vzdy sa z prace ponahlame vyvencit psa, nemozeme si spravit ani program po praci, ani nejaky vylet (bez psa), a celkovo musime byt kazdych par hodin doma, aby sme sa onho starali.. teda nie ja, ale moj frajer, ale samozrejme aj mna sa to dotyka.
No odkedy začal môj drahý chodiť do práce, tak mám pocit, že máme na seba práveže oveľa viac času než keď bol študent a veľmi sa teším a dúfam, že keď aj ja o pol roka skončím školu, tak toho spoločného času bude ešte o niečo viac
Keďže manžel pracuje na smeny, tak sa niekedy stáva, že sa celý týždeň ani poriadne nevidime. Ale našťastie, vikendy ma voľne a vtedy spolu trávime všetok čas
Kto chce cas si najde. My spolu nebudeme skoro vobec buduci mesiac lebo skuskove a nova praca, ale ani teraz nemame moc na seba cas kvoli nasim pracam a mojej skole. Ale chodime ja k nemu alebo naopak ze spolu pracujeme alebo sa ucim. Aj tie malickosti ako pusa na hlavu pocas ucenia je super omnoho lepsie sa nam uci/pracuje ked sme spolu, inak by sme sa videli raz za tyzden asi.
Ale ak ho zoberu k nam do prace, budeme mat rovnaky pracovny cas a aj volno (a on bude mat vobec aj volno) a ked uz bude teplejsie tak budeme chodit von randickovat a tak ako pohroma pisala, to mi tiez dost chyba, ale zasa nie az tak, ako to ze obaja vieme co chceme od zivota a pracujme na sebe aby sme robili to co chceme a to "ovocie" nasej prace pride casom sak sa bude aj lepsie randickovat ked nebude zima
Keď som chodila do školy a mala vzťah (a prácu), tak som svojho partnera vídavala veľmi málo, skoro vôbec. Keď som skončila školu, začala pracovať a mala vzťah, tak som mala oveľa viac času na ten vzťah, lebo som nemusela venovať všetok voľný čas škole a už mávam aj víkendy, čo predtým nebolo.
vzhladom k tomu, ze pracujeme v jednej miestnosti tak ano.. vacsinou na seba navzajom po praci počkáme a potom sme spolu dokonca si myslim, ze travime spolu viac casu ako som. travila s byvalym priateľom v dobe, ked sme obaja studovali..
Je to asi najsuper obdobie celeho vztahu keď si mozme hocikedy nieco kupit navzajom, alebo do domacnosti a mame nevynuteny cas cez ktory si mozme od seba pravidelne odychnut a ten druhy si zas moze dopriat doma sukromie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Tak ako to je?
Práca je normálna súčasť života ..tak ako aj partnerský vzťah .
Ak to niekto nezvláda zosúladiť ,musí porozmýšlať čo je jeho prioritou , inak jedno bude na úkor druhého
Našťastie už má lepšiu prácu a normalnejsi režim, tak sa to dá. Ale keby nebyvame spolu tak sa určite nevidíme až tak často.
Fakt je to dosť aj o tom pracovnom režime aký máte.. lebo keď robíte obaja po-pia 8-17 tak sa to dá, ale keď jeden robí nočné a druhý zas naopak je to náročnejšie...
Ale ak ho zoberu k nam do prace, budeme mat rovnaky pracovny cas a aj volno (a on bude mat vobec aj volno) a ked uz bude teplejsie tak budeme chodit von randickovat a tak ako pohroma pisala, to mi tiez dost chyba, ale zasa nie az tak, ako to ze obaja vieme co chceme od zivota a pracujme na sebe aby sme robili to co chceme a to "ovocie" nasej prace pride casom sak sa bude aj lepsie randickovat ked nebude zima