to nemam..ale obcas mam pocit ze nech zo seba dam akekolvek maximum tak efekt alebo nejaky vysledok je taky isty ako keby som sa vobec nesnazil...ci uz v praci alebo v sukromnom zivote...
nemám ale tento pocit si ani neviem predstaviť. Jasné že nie som zbytočná, už iba preto, že som práve podala mamke kvetináče keby som tu nebola, musela by si po ne odskočiť sama... a samozrejme musím žiť , pretože je aspoň 10 ľudí, ktorými by moja smrť veeľmi ublížila. Žijem pre rodičov, sestru, kamarátky.. a snažím sa im byť nápomocná, nie zbytočná
@anniedecadence to čo teraz napíšem, sú reči, ktoré ja osobne nemôžem vystáť keď sa na mňa vykašle chlap, ale v istých okamihoch mi dojde, že je to pravda.... každý rozchod (ak to teda bol rozchod..??) je na niečo dobrý, a všetko zlé časom prebolí vieš, časom príde niekto, kto bude naozaj stáť za to a ty to zistíš vďaka tomu, čo si si prežila s chalanmi pred ním.. proste treba si vytrpieť pár sklamaní, kým príde niečo poriadne!
@trubka91 žiadny dôvod nie je dosť dobrý na to, aby si človek želal smrť. či už svoju alebo niekoho iného. neviem čo za dôvod máš ty, ale držím ti palce aby sa všetko urovnalo..
@ragdoll ...Tiez ma obcas napadne myslinka, ze som zbytocny a to mam pracu, rozbieham firmu, pomaham surodencovy financne, obcas aj fotrovcom poskytnem nejaky financny dopping...
Kedykolvek si hocikto z mojich kamaratov a znamych piskne, vybavim, pobeham, objednam, nakupim, donesiem, poslem, poziciam, odveziem, utesim, pomozem, navarim, vyperiem, poskytnem noclah, napravim...
...Castokrat obetujem svoj spanok a zdravie, aby bol niekto iny spokojny...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
61 komentov
Bezo mňa by sa zemeguľa netočila
Rozpravam sa s nejakym clovekom, rozprava mi o svojich problemoch napriklad... ze ho doma sikanuju surodenci.
Mozem ho naladit tak, aby tu sikanu lepsie znasal, alebo aby to vydrzal, kym sa neodstahuje ...
mozem ho zobrat k sebe na par dni aby prisiel na ine myslienky (ak je to jeden z tych lepsich kamosov)
Ale nemozem zastavit tu sikanu...
A takto je to s nami vsetkymi.
My zbytocni sme a zaroven nie sme.
Alebo, keď už tak... Tak si prajem, aby som zomrela.
nie nemám také pocity
Kedykolvek si hocikto z mojich kamaratov a znamych piskne, vybavim, pobeham, objednam, nakupim, donesiem, poslem, poziciam, odveziem, utesim, pomozem, navarim, vyperiem, poskytnem noclah, napravim...
...Castokrat obetujem svoj spanok a zdravie, aby bol niekto iny spokojny...
A napriek tomu...
Ano citim sa obcas zbytocny :/