našťastie exituje taký človek v mojom živote. a je zvláštne, že to je priateľ s ktorým netrávim toľko času koľko s inými ľudmi ale môžem mu takto dôverovať a pritom náš čas trávenia spolu je často obmedzený.
@mm47 to je asi jedno s druhym, nie? aj ked... hej, mam cloveka, ktoremu poviem naozaj cokolvek, ale nedoverujem mu. proste mu poviem kopu veci, lebo viem, ze to nezneuzije proti mne a ze o tom na druhy den nebude vediet polka nasich znamych. neverim mu, ale som ochotny nechat sa oklamat. aj ked to vobec nemusi byt tak, mozno by ma nikdy neoklamal, ale ja tomu jednoducho nedokazem uverit.
poviem mu naozaj cokolvek, ale kedze ho mam rad, tak nepoviem veci, ktore by mu mohli ublizit. nezatazujem ho velmi svojimi problemamy a nezarmucujem ho. ale neklamem.
dôverujem, ale nezverujem sa úplne so všetkým.. niektoré veci je predsa len lepšie nechať si pre seba.. niežeby som sa za ne hanbila, ale ako takú dôstojnosť si chcem zachovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Nejaka dovera typu sukromne tajomstva je irelevantna a bezucelna. Co nikomu nepoviem, to sa nikto nedozvie.
poviem mu naozaj cokolvek, ale kedze ho mam rad, tak nepoviem veci, ktore by mu mohli ublizit. nezatazujem ho velmi svojimi problemamy a nezarmucujem ho. ale neklamem.