Máte doma nejaké CD-čko ktoré ste si dakedy dávno kúpili a teraz nedokážete pochopiť ako ste ho mohli vtedy kúpiť a už by ste ho nechceli ani zadarmo? Aké je? ja mám také napr. CD-čko Ruslany, Las Ketchup alebo TATU (neviem či tu už takáto diskusia
@5 ani ja som si nekupoval CDcka no a vtedy sa ti to enzdalo byt zle ze si si ich kupila :d napr o 5 rokov sa budes divit zas ze jak si si mohla kupit CDcka ktore si si teraz kupila..teda ak si si nejake kupila :d
jop ja mam doma ciste cd emtec a ked sa na to pozrem tak mi je zle, tu znacku nenavidim su hrozne nekvalitne, chytam nervy ked to vidim , nechapem ako som si ich mohol kupit
@krutafunebracka ale no taaak priznaj sa tu pred všetkými aspoň jedno CD čo máš doma povedz také čo by na teba nikto netipoval urob to prosim pre kvalitu tejto diskusie
@mima173 No tak mám Shakiru (ešte kým bola dobrá, po španielsky), Las Ketchup, Green Day, Nataliu Oreiro, Desmod (STARÝCH!!!) a také. Ale to nie je až také strašné.
fuu tak tých bude dosť. nie že by som to ja kupovala ale začala by som s petrom nagyom a jeho deťmi, potom všelijakí superstaristi, aj dajaká shakira, anastacia (tá sa mi vtedy páčila), mladá nelly furtado (lepšie než tie jej nové veci), potom ešte bravo hity ale to je strašne staré...ale tak kráľom zlých cdčiek u nás sú jednoznačne Kelly Family
Nikdy som nekúpila CD =P Keď tak ponapaľovala, typu- Las Ketchup, Avril Lavigne, Natalia Oreiro, Ruslana, .... ale ani jedno z toho už nemám všetko som postrácala niekde =D
mám dosť takých,čo teraz nepočúvam, ale neľutujem, že som si ich kúpila (iglesias, Oreiro, Thalia, Aqua, Five...) občas ich vytiahnem a počúvam....napríklad Nataliu Oreiro...alebo Paťa pátra
jo mýslim ked sme boli mladši wšetci sme to dojebkali a kupowali thake kkciný čo sa na nich teraz smejeeme xDD našli bý sa aai u mna xD newiem karma ci jak sa to wola xD aa týých thaam je xDD darujem na charitu nebo kde xD káám bý som to mohla drbnut ??xDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
a inak z tych co mame doma su setky v pohode okrem jedneho - Maly David 2 (volake nabozenske pesnicky
ale inak dosť takýchto vecí
Btw, tú Ruslanu by som brala.
hmm, Desmod a tu sme skončili
a to mám pre maminku
A obe CD-čká Jamesa Blunta, ale za tie za nehanbím.
ho mayo doma
@toxo keď ho nechceš, ja si to veľmi rád zoberiem Satinský je super!
@toxo čučoriedkaren? ved to je jeba!
Chce niekto? poslem zadarmo