mám Sony Vaio, som s ním spokojný, a po 1,5 roku nemal žiadnu chybu...za tých 1,5 roka som ho mal vypnutý max. 20x...stále beží bezchybne...určite je to jedna z tých lepších až najlepších značiek - lepší je snáď už len Dell alebo Macbook...ale súhlasím s jedným - Sony Vaio nie je pre každého - napr. ak porovnáme 2 notebooky s rovnakými parametrami - napr. Sony Vaio a Asus, tak Vaio je drahšie, pretože sa tam platí za značku...na druhej strane, značky ako Asus, Acer, HP vidno na každom rohu, Sony Vaio nie...
p.s. Sony Vaio mal aj James Bond a ten berie len to najlepšie...
@night no upripmne ja by som na svoje vaio nedala dopustit 18, 4" velke ako skrina tazke, ale vykonovo nesmrtelene a to som ho kupovala uz vic ako pred dvoma rokmi sice uz vtedy stalo tisicku a to bolo zlacnene, ale to co malo v sebe by si za lacnejsiu cenu nedostal...
@night tak samozrejme je to ine ked to potrebujes na isty ucel, kedze ja som "na cestach" potrebovala som nieco lahko prenosne plus nieco co mozem mat aj v posteli plus na com sa mi bude dobre pozerat filmy (preto velke) plus na ktorom mi pojdu aj narocnejsie hry (aj ked problem s chladenim), ty potrebujes pocitac na narocnejsie veci ako ja
Mám 2, ružový cw mám cez 2 roky, zatiaľ bol v oprave raz vrámci záruky, za druhú opravu som vysolila 200 eur, lebo komponenty na tieto sony sú moc drahé... Nie je určený na hry, veľmi sa prehrieva, takto mi neprežil leto keď som vyskratovala chladič na wowku, raz keď som ho mala v kupelke mi v ňom niečo vybuchlo ale vpohode ide ďalej, aj keď na ňom cítim že už končí....
Druhý mám cca rok, hrala som na ňom mesiac wowko keď som vyskratovala ružový a už som cítila aj na ňom, že chrapčí, mocne sa prehrieva, aj keď je kvázi nový ...proste notebook na 2 roky a dosť.
@blood6 šrotom by som to nenazvala, ale nemám to s čím porovnávať. Myslím, že som dosť náročný používateľ, keďže mám bežne otvorených 30 kariet na chrome a ďalších 20 na opere, do toho mi ide Wotlk a Cataclysm naraz, donedávna mi to tak fungovalo bez lagovania.. Notebook vypínam len vo výnimočných situáciách a robí mi pravidelného spoločníka pri každodennom kúpaní...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
p.s. Sony Vaio mal aj James Bond a ten berie len to najlepšie...
inak podbne tomuto len dake veci su v nom slabsie
» www.digitalkamera.de/Meldung/Sony_Va...
Druhý mám cca rok, hrala som na ňom mesiac wowko keď som vyskratovala ružový a už som cítila aj na ňom, že chrapčí, mocne sa prehrieva, aj keď je kvázi nový ...proste notebook na 2 roky a dosť.
hmmm si dobry pozorovatel