Na par spinavych riadov po dvoch ludoch sa umyvacka neoplati. Pre troch a viac je to skvela pomoc. Este ked sa vari a zaspini sa plno riadu... Neznasam umyvat kopy riadu po celej rodine
To je velmi individualne kto kolko riadu za den pouzije. Niekto je taky, ze z jedneho taniera je cely den a niekto sa ani dvakrat z toho isteho pohara nenapije
Tak vy si mozno viac varite, preto mate taku spotrebu riadu.
Som unesený koľko ľudí nemá umývačky riadu. Umývačka je podľa môjho gusta základ a bolo ťažko chvíľu bez nej, keď sa nám pokazila. Už je znovu fit, a idem ju akurát aj vyložiť. Ja by som si ju do domu musel zadovážiť, umývať riad ma nebaví.
Ale tak bývam s mamou a varí sa a pečie, tak je riadu už viac. Ale aj počas obyčajného aj hlavne zložitejšieho varenia sa dosť špinavého riadu vyprodukuje. Apropo, umývačku som nemyslel moju mamu alebo sestry, ak by sa niekto chcel chytiť toho slovíčka, ale stroj.
Áno mame, už by som nešla bývať kde neni umývačka a vždy keď kupujem nový riad, tak dávam pozor aby to mohlo ísť do umývačky… a čo mame tie 2 riady ktoré nemôžu tak pindam keď to mám umyť hubku a jar mame iba na okrasu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Tak vy si mozno viac varite, preto mate taku spotrebu riadu.