ISIC mam, samozrejme klasicke zlavy na cestovanie (dochadzam do skoly), potom zlavy v knihkupectvach, na kopirovanie, elektronicka penazenka na obedy, a v neposlednom rade zlavnene vstupne na hrady, zamky, do jaskyn a na niektore kulturne podujatia
Mám, asi polroka som ho vobec nevyuživala a potom ma nanpadlo že mam na nho zlavy ked cestujem a dokonc aj v obchodoch tak som si to všetko naštuodovla a teraz ho používam stále. .D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
A určite to má výhody, zľavy sú pre študenta vždy nápomocné, napríklad pri cestovaní.
ale zlavy si z nej nejak neuplatnujem, lebo cesky ISIC neplati ako zlava na cestovanie, ale su nan zlavy v niektorych obchodoch, alebo knihkupectvach
Ale nemám lebo, na benzín mi to zľavu nedá a 5% zľavu na tričko za 25euri ktoré si aj tak nekúpim nepotrebujem
inak nemám ISIC, aj keď je požadovaný. Nemám relevantný dôvod ho mať. Ani škola nemá.
ja si myslim ze zlavy nepokryju cenu tej karty :S
@malapohroma podla toho kolko ich vyuzivas...ked je cesta vlakom dvakrat lacnejsia tak usetrim az 10eur, urcite sa mi oplati ju mat