aj ja už používam linux... odkedy som z MS Win prešiel na Linux mám pokoj, nič sa neserká, nič nepadá, nič nemrzne... a vlastne niekedy padá, málokedy, ale sranda je v tom, že hneď zas nabehne a ani neuložený text sa nestratí, dokonca aj MP3 hraje ďalej
Mám rád Linux, je predsa lepší ako Win, to som bol zažratý windowsák...
@Xennus určite si si vedomý že je to blud (to čo si napísal), je to softwarová krádeš, používaš niečo za čo si nezaplatil, tiež nesúhlasím s tým čo microsoft urobil ohľadne Visty a to to že všade pretláčajú len WIN7 a na ich stránkach sú všelijaké upgrady za ktoré si treba zaplatiť, ale kto nechce hrať ich hru môže odstúpiť, to je ako keď sa mi nepáči politika nášho štátu odcestujem a jebem na to nie? chápeš?
@Xennus nieje to blud, to co tvrdis ty vymyslel nejaky pravnik ale to neznamena ze to je spravne, chcel som tym poukazat na to ze pravne veci ohladom legality a nelegality softwaru su dost nedomyslene pretoze su relativne nove a proste je to cele nahovno, mohol by si sa nad tym zamysliet
si predstav, ze napr v automobilke by postavili len 1 auto, a potom by za nulove naklady ho mohli nekonecne krat kopirovat, pricom za kazde auto by pytali plnu cenu, tak trochu nefer nie? ziadna robota a stale beru prachy... nevravim ze by mal teraz byt soft zdarma, to by potom malokto programoval, ale trajsi system nefunguje a platit neviem kolko tisic za vec ktora je prakticky povinnost na pc... tak to je zlocin!
este pri pripade auta, si predstav ze sused ma auto, a ty len ku nemu prides a spytas sa ci si ho mozes nakopirovat a bac, mate 2 auta no kde je tam kradez? on ma auto nema ziadnu skodu, ty mas auto, automobilka tiez nema ziadnu skodu pretoze na to auto nemas peniaze tak by si ho nikdy aj tak nekupil
aaa pretlacanie win7 je dobra vec len tak mimochodom, je to pre zmenu celkom fajn system
uf... takto neskoro by som nemal pisat je to nehorazne takyto wall of text
@Xennus viem čo si tým chcel povedať, ale aj tak zastávam svoj názor na svete proste vládne marketing, windows sa pretláča všade, WIN7 sa už ani nedá tak ľahko cracknúť (mohol som sa o tom sám presvedčiť), za OS v PC sa platilo už odpradávna, je to proste niečo čo je späté s PC...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
108 komentov
včera som mu spravil pekný vzhľad:
aj ja už používam linux... odkedy som z MS Win prešiel na Linux mám pokoj, nič sa neserká, nič nepadá, nič nemrzne... a vlastne niekedy padá, málokedy, ale sranda je v tom, že hneď zas nabehne a ani neuložený text sa nestratí, dokonca aj MP3 hraje ďalej
Mám rád Linux, je predsa lepší ako Win, to som bol zažratý windowsák...
v dnešnej dobe si málo kto kupuje win, keď ho už dostane cene laptobu a stolového PC
si predstav, ze napr v automobilke by postavili len 1 auto, a potom by za nulove naklady ho mohli nekonecne krat kopirovat, pricom za kazde auto by pytali plnu cenu, tak trochu nefer nie? ziadna robota a stale beru prachy... nevravim ze by mal teraz byt soft zdarma, to by potom malokto programoval, ale trajsi system nefunguje a platit neviem kolko tisic za vec ktora je prakticky povinnost na pc... tak to je zlocin!
este pri pripade auta, si predstav ze sused ma auto, a ty len ku nemu prides a spytas sa ci si ho mozes nakopirovat a bac, mate 2 auta no kde je tam kradez? on ma auto nema ziadnu skodu, ty mas auto, automobilka tiez nema ziadnu skodu pretoze na to auto nemas peniaze tak by si ho nikdy aj tak nekupil
aaa pretlacanie win7 je dobra vec len tak mimochodom, je to pre zmenu celkom fajn system
uf... takto neskoro by som nemal pisat je to nehorazne takyto wall of text
» mgs.oforum.sk
Pridajte sa k nam!