Vyhodit pokkt penazi na to, aby sa ostatni nazrali a este ja budem musiet celu noc byt hore, pricom cela moja rodina sa bude pozerat jak sa rozsrackujem, a este aby toho nebolo malo, nejaky pajak s kamerkou ma bude natacat aky som spoteny v obleku, lebo kazdy po vas chce, aby ste tancovali, co by nebol problem, kebyze clovek nemusi byt zakasany v koseli a parit sa jak dazdovy les niekde v pici v Afrike.. Inymi slovami #svadbunetreba #chujovina
@frnkhl nemusis ist na svadbu v obleku. je to predsa tvoja svadba,mozes ist ako chces, ani tancovat nemusis ak nechces
(ano ja viem, povies si ze su predsa nejake spolocenske pravidla, ale podla mna ak nieco organizujes sam, mozes si sam urcovat nejake pravidla. vsak aj nevesta si vybera saty ake chce
@janehoda Ako chapem co chces povedat, ja som sa vyjadroval k tradicnej svadbe.. Osobne by som to spravil len jak sukromne, ze nikto by tam nebol iba ja, nevesta a svedkovia.. A s tymi satami, ano, malo by to tak byt ako vravis, ale tak vies sama, ze realita byva casto ina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
(ano ja viem, povies si ze su predsa nejake spolocenske pravidla, ale podla mna ak nieco organizujes sam, mozes si sam urcovat nejake pravidla. vsak aj nevesta si vybera saty ake chce
no dufam ze ma teraz neukamenuju tu