Máte/mali ste vo svojom vztahu nejaky zvyk? 1koment
Trebars, ze kazdu nedelu poobede sa chodite prejst do parku, kazdu sobotu o 17:00 pozerate spolu basketbalovy zapas, drogeriu kupujete len spolocne alebo napr kazde ráno si poviete /zavolate /napisete na dobre rano, kazdy vecer pred spanim ti da pusu na c
Nie všetko je nepravidelné ako sa pritrafí. Radšej spontánnosť Lebo je divné si naplánovať niečo presne, že Zlato je 14:38 čas na sex alebo čo ale viem jedna sa aj o bežne veci ale proste plánovať si nie je pre každého. A to nie je zvyk ľudia sú rôzni, niekto je taký typ empatický vo vzťahu iný zas chladný a pod. Sú rôzne typy vzťahov
@rocafella .alee ved ano, ale moze to byt vselico, napr kazdy rok chodime spolu na grape, na dovolenku do chorvatska na to iste miesto... proste hocco: ) milión y moznosti
ráno keď sme chodievali každý inak z izby tak sme si občas nechávali lístky na ktorých sme si napísali ako sa ľúbime alebo vždy keď som strašne skoro vstával tak som jej pred odchodom dal pusu a ju to zobudilo a usmiala sa ... alebo vždy keď sme si robili obed tak sme ho potom spoločne jedli pri sledovaní dva a pol chlapa...
chodievali sme si dať spoločne prať, chodili spolu na vlak samozrejme a tak ... my sme vlastne boli spolu skoro stále ... a vždy keď sme chodili do kina tak sme pred tým išli do tesca a kupil osm si tam čipsy a kukuricu v konzerve a ona to v kabelke prepašovala do vnutra + vždy si pribalila z domu otvarak na konzervy a potom počas filmu sme si to otvorili a jedli ... a samozrejme aj spoločne do jedálne a tak ... to v čase keď sme spolu bývali na intráku hlavne ... a tak
ale hej, napr. keď ideme domov, vždy sa prezvoníme že sme (bezpečne ) dorazili, lebo zvyčajne je to neskoro v noci... je toho určite viac, ale momentálne mi nenapadá
Mne sa ešte tak ťažko spomína na bývaleho... no vždycky keď sme večer išli z piva, stavili sme sa v kauflande a kupili sme kešu oriešky a potom sme si doma pustili film a ja som pri nom zaspala.
Mame.
Vzdy ked sa lucime, tak mi da pusu na celo. To proste vzdy je. Ci som nafucana, ci sa on hneva, pusa na celo vzdy.
A kazde rano si povieme ze dobre rano.
A kupujeme si vzdy ten isty nanuk a pukance z kauflandu.
Vzdy v piatok sme u neho.
my máme tradíciu, že ked sa pohádame alebo len nahneváme jedna na druhú tak dovtedy nejdeme spať/dovtedy sa nerozlúčime, kým sa neudobríme je to občas náročné ale ani jedna z nás by nezaspala v takej situácii
potom máme aj také že priatelka robí vždy raňajky a ja vždy ráno venčím psa a kým sa vrátim dnu tak raňajky sú už hotové z času na čas si úlohy vymeníme ale to len zriedka
Vzdy ked ma niekde zavezie a vystupujem (ak nestojime na zastavke alebo niekde kde sa fakt neda), musim este obist auto a dat mu cez okno boztek. Vzdy vzdy.
vždy keď ideme autom po diaľnici z Levíc do Bratislavy tak súťažíme kto prvý a viackrát prečíta z tabuľky názov dediny Báb, už si ani nepamätám kedy to vzniklo ale bez toho nie je cesta
Kazdu sobotu sme travili spolu u mna doma aj ked sme boli akokolvek velmi pohadani a ja v jednej izbe hrala wowko zatial co on v v obyvacke pozeral futbal boli sme spolu a v noci som sa aj tak nahnevane k nemu stale pritulila a nahnevane pri nom vstala a bola nahnevana za nedoruesenu hadku a pri tom som bola tak stastna ze je aj tak so mnou..... az kym si teda jednu sobotu nevypol mobil...a nezastihla som ho ani u neho doma...a nedostala od neho sms az v pondelok s tym zr bol na hoteli s inou..
Ja by som tu vedela povedat vela pekych veci ale asi to momentalne tak necitim.. Len by som mozno chcela aby moj frajer bol menej pasivny v prejavoch lasky.. Vacsinou robi romanticke veci preto aby som bola spokojna ... Ked sme spolu presne viem ako sa bude spravat... To je ta roznorodost ludi ze jeho povaha mi dost vyhovuje ale aj vadi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
nie
s terajsim aj ked sme boli pohadani alebo tak, musela byt aspon sms ze "dobru noc" ak uz nie telefonat...
a ked idem ja k nemu alebo on ku mne tak sa zdravime "ahoj bytíík/ahoj izbičkaaa"
ked som u neho na vikend tak chodime bud do lacinky alebo do Huy Vege
a to je asi vsetko
este mame taky divny mojkaci ritual
on ma poslal do piče
a ja som sa vrátila
a takto dokolečka dokola
chodievali sme si dať spoločne prať, chodili spolu na vlak samozrejme a tak ... my sme vlastne boli spolu skoro stále ... a vždy keď sme chodili do kina tak sme pred tým išli do tesca a kupil osm si tam čipsy a kukuricu v konzerve a ona to v kabelke prepašovala do vnutra + vždy si pribalila z domu otvarak na konzervy a potom počas filmu sme si to otvorili a jedli ... a samozrejme aj spoločne do jedálne a tak ... to v čase keď sme spolu bývali na intráku hlavne ... a tak
Vzdy ked sa lucime, tak mi da pusu na celo. To proste vzdy je. Ci som nafucana, ci sa on hneva, pusa na celo vzdy.
A kazde rano si povieme ze dobre rano.
A kupujeme si vzdy ten isty nanuk a pukance z kauflandu.
Vzdy v piatok sme u neho.
potom máme aj také že priatelka robí vždy raňajky a ja vždy ráno venčím psa a kým sa vrátim dnu tak raňajky sú už hotové z času na čas si úlohy vymeníme ale to len zriedka
a sú aj iné veci ale nebudem sa rozpisovať
#vecernyoptimizmus