nemal som, potom som to rišiel istu dobu netom na deň, ked som potreboval tak som zapol (O2), neskôr 1GB+2GB (O2) ... a teraz mam 5+2GB (Vodafone) a stačí mi bohate ... zapnuté vždy mimo ,,miest kde je wi-fi,, a mám aj roaming aktivny bez datového obmedzenia ... uvažoval som aj na ,,4kou,, ale tam ma nepresvedčili o dostatočnom pokrytí ... a teraz už aj tak nepotrebujem
nemám zapnuté doma je dobrý signál, mám internet ešte aj zo záhrady a zo zastávky na druhej strane ulice v škole ho máme tiež zadarmo a v spoločnosti nie som zásadne na mobile..
Už nie, dlhé roky som mala, ale už som celkove zrušila paušál a dáta zapínam fakt len keď náhodou potrebujem (doma aj v práci mám wifi, v spoločnosti nepotrebujem net)
@h8u každý tyzden vstávam inak, takže stále prepínať by sa mi to nechcelo a nie je podľa mňa moc dobre spať pri telefóne kde máš ešte všetky internety pozapinane a aj tak keď mám. Doma. WiFi a v praci internet tak si nebudem míňať svoje dáta takže ich zapínam väčšinou keď som. Niekde von
Naše zápasy určite, teda asi okrem zajtrajška, keďže hrá Spartak Trnava o titul. Potom si pozriem nejaké zaujímavé zápasy ak vyjde čas ako dnes Kanada Usa no a to vyvrcholenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Mám ju od 98 a lepší mobil by som dnes nezohnal