všeobecne máme len slovníky, kde je nalepená taká úvodná stránka, ktorú tam každý musí mať a niektorí si dozadu tie známky píšu a niektorí učitelia aj chcú, aby sme si ich tam písali a oni nám to podpíšu
ale tak skoro všetky známky si pamätám aké mám, tak si to fakt nepotrebujem nikam písať
index, študentský preukaz, alebo akokoľvek to nazveš, známky si tam píšem lebo by som si ich inak nepamätala, a ešte elektronická žk, rdičom o známkach nehovorím ani ich to netrápi, tak nám to vyhovuje
@snehovavlocka no vtedy bolo najlepšie ale keď som tam bol, tak už sme na hnojke boli dvakrát,raz kvôli Jožkovi a raz kvôli tej megaplesni vo fyzikálnej učebni
my sme mali na strednej internetovú na ktorú dávali učitelia známky aj tak 2x do roka a aj tak sme prišli na spôsob ako ju upraviť a tak som si vždy pred chatovačkou vymazal 5 a 4 , neospravedlnené hodiny a rodičia ma s nadšením pustili to boli časy
mojim rodičom je jedno aké mám známky, že sa učím pre seba nie pre nich...ale na samé jednotky na vysvedčku si zvykli... a štúdijný používame viac menej iba na ospravedlnenky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
všeobecne máme len slovníky, kde je nalepená taká úvodná stránka, ktorú tam každý musí mať a niektorí si dozadu tie známky píšu a niektorí učitelia aj chcú, aby sme si ich tam písali a oni nám to podpíšu
ale tak skoro všetky známky si pamätám aké mám, tak si to fakt nepotrebujem nikam písať
a ten výpis bol vtipný kus papiera v tvare dlhšieho pravítka
ako vieš?
ale ja si svoje známky píšem do notesu.
ja mám v mobile aplikáciu assignments a tam mám všetko
a hej @eveve internetovú sme akože mali aj my, ale viac to nefungovalo ako fungovalo
kedy si končila?
no dvojdielna ako dvojdielna,tam vzadu v podstate boli len tie chemikalie,ni?
mojim rodičom je jedno aké mám známky, že sa učím pre seba nie pre nich...ale na samé jednotky na vysvedčku si zvykli... a štúdijný používame viac menej iba na ospravedlnenky...
aj tam vzadu? kde bola aj telka? tam sme sa učili - a vpredu zas bola iná skupina, hoci i iná trieda a ročník neviem, či myslíme to isté
nemyslíme, ty myslíš tú biologickú učebňu, tam nás niekedy zavolali pozerať bol raz jeden život -.- a raz nam porod pustila na biole
BR1Ž bol náhodou super, len tie kazety boli nejaké staré... riadny pôrod? my sme tiež nejaký dokument pozerali, ale tam bola vtipná aj začiatočná časť
normalny porod Adrianka nam to pustila no aj nejaky dokument sme pozerali na tom starom televizore
ale nebol to jej, že nie?
nepoznam ju tak dobre dieťa bolo tmavovlase, ale asi nie
do tváre jej teda vidieť nebolo?
ani do tváre som jej nevidel,ani tomu vlasatému decku
=> asi je teda nevinná