Od 5 rána mi oxiduje pri okne nejaký ovád alebo sršeň... pokojne si spím a zrazu mi vyletel spoza závesov a bzučal jak motorka.... ja sa idem z toho lietajúceho hmyzu posrať... čoho sa bojíte vy?
@rapunzzel
máš ruky?!
zober voľajáku handru a zabi tu háveď mizernú, riadne sa zažeň...
a keď bude na zemi, poskáč po nej, pľuhe mizernej...
ináč kúp si biolit - spray, fukneš a sršeň je hore nohami....
Každý má nejakú. Dôležité je sa pravidelne konfrontovať s tou vecou, ktorej sa človek bojí a tak postupne tú fóbiu prekonať. Ja sa najviac bojím neúspechu a že zo mňa v živote nič užitočné nebude.
@thunderstorm
nechcem ťa nazvať (.....),
si zrejme v puberte a ešte (....), keď si nedokážeš domyslieť, aké obrovské sú zdravotné problémy z uščipnutia sršňom...
dieťa moje ak nemáš napísať nič múdre, mlč radšej na veky.!!!
Ja sa pridavam k spominanym clankonozcom a ludom. Inak ono to je docela sranda, lebo niekto povie, ze ma fobiu z pavukov, niekto z hmyzu a ja vzdycky hovorim, ze z clankonozcov (kedze pavuky nie su hmyz)
To je ale uplne pochopitelne, nevies aki magori chodia po tejto planete... ja mam takzavu socialnu uzkost... ked som medzi vela ludmi, som nervozna, busi mi srdce a chcem utiect domov pod moje periny @nespiacakraska
Ze v krabici s bananmi budu obrovske pavuky a stipnu ma a zomriem. Banany si beriem len z policky a ked nie su vylozene tak si ich bud nekupim alebo sa trikrat pomodlim predtym nez siahnem do tej krabice z pekiel horucich!!!
@thunderstorm
slečinka moja, ukáž mamke ako si vypisuješ so starým chlapom drboviny, čo ti povie, zrejme by ťa zbuchnátovala ako sirotu...
učkaj sa radšej, alebo upratuj, var, prípadne niečo požehlí, odmeň mamku od roboty...
a kebyže sa mi stalo to, čo mojej segre tak umriem... ona je teraz na praxi v zoo a keď išla dávať seno koňom, tak že odtiaľ bez srandy vybehlo asi 7 myší.... už ma striaslo keď mi to hovorila
@bebekex Vlastne to aj ja :/ Lebo nesmiem brať ATB a mám problémy s imunitou, tak o to väčší si dávam pozor. A väčšinou keď ochoriem, tak aj presne viem od koho. Keďže mne stačí byť chvíľku v prítomnosti niekoho chorého a o 2 dni to už mám tiež :/
@kaiserchief1 Presne! Z bleskov tiež mám strach. Najhoršie keď som niekde vysoko v horách pred niekoľkohodinovým zostupom a blíži sa búrka a tie hromy sa ozývajú pomedzi tie končiare neskutočne. Aj to som mala možnosť zažiť
@kaiserchief1 Hlavne že v správach vždy dávajú do koho a ako udrel blesk :/ Akoby som sa už aj tak dosť nebála. Preto už správy ani radšej nepozerám, samé negatívne informácie alebo politika, najčastejšie negatívne informácie o politike.
@yacopsae Ja myslím že hej, keď bude ten vysnívaný nový Birdz Ale nie vážne, mám informácie, ktoré tomu nasvedčujú Aj keď...z pohľadu toho, ako to vždy trvalo, sa ešte asi načakáme Alebo to tu ozaj zanikne skôr či neskôr. Ale bola by to škoda :/
@yacopsae heh, no mne zas tak nie. Strávila som tu tri roky môjho života, asi tie najkrajšie z toho "dospeláckeho" Ale je pravda aj to, že teraz by mi už Birdz zďaleka nechýbal tak, ako vtedy.
@azizi tak ja som tu tiež pár pekných rokov. Ale mne osobne by tu chýbalo pár ľudí, na nich mám aj iný kontakt a 1 na ktorú iný kontakt nemám. Ale s fungovaním tejto stránky my neurobíme nič. Síce sa to tu pekne momentálne preriedilo od trollov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
máš ruky?!
zober voľajáku handru a zabi tu háveď mizernú, riadne sa zažeň...
a keď bude na zemi, poskáč po nej, pľuhe mizernej...
ináč kúp si biolit - spray, fukneš a sršeň je hore nohami....
A pavúkov sa tiež bojím, ale s tými sa našťastie nestretávam tak často ako s ľuďmi
nechcem ťa nazvať (.....),
si zrejme v puberte a ešte (....), keď si nedokážeš domyslieť, aké obrovské sú zdravotné problémy z uščipnutia sršňom...
dieťa moje ak nemáš napísať nič múdre, mlč radšej na veky.!!!
aaaa inak asi osy, ovady a tieto srandy (keď sú príliš blízko a nechcú odletieť)
slečinka moja, ukáž mamke ako si vypisuješ so starým chlapom drboviny, čo ti povie, zrejme by ťa zbuchnátovala ako sirotu...
učkaj sa radšej, alebo upratuj, var, prípadne niečo požehlí, odmeň mamku od roboty...
a kebyže sa mi stalo to, čo mojej segre tak umriem... ona je teraz na praxi v zoo a keď išla dávať seno koňom, tak že odtiaľ bez srandy vybehlo asi 7 myší.... už ma striaslo keď mi to hovorila
lol...
tvoje jedovaté reči sú hrozbou pre ľudstvo...
nudíš ma dievča, choď sa radšej učiť.....
A strach mi naháňajú aj blesky a osy.