The Agonist-Thank you pain...bola to úplne prvá pieseň, čo mi ukázal. Neverila som, že niečo takého budem niekedy počúvať a...stalo sa alebo Manowar- Die for metal...pripomína mi naše prvé stretnutie
Nie... (čo je mi ľúto, lebo musím priznať, že som na takéto blbôstky ak by som do toho silou mocou mala niečo napasovať, tak to bude asi zvučka z Priateľov... nie tá pieseň, čo bolo použitá do zvučky, len tá zvučka.
@divna este zesom otvorila toto ofrum lebo tuto pesnicku som presne hladala dikyti a pripomina mito cloveka.. ata pisicka mi pripomina scloveka kt.nepoznamani osobne svéd.. co snim len pisem
Keď sme sa spoznali a stála som takmer nahá pred zrkadlom a vlasy mi zakrývali prsia a on držal v tme sviečku predo mnou. Odvtedy sme spolu, odvtedy je to "sviečková", od vtedy nám náhodne hrá v mobile alebo v mp3ke a vždy si spomenieme
tak, pri viacerých skladbách sa mi vybaví "aha, to je spoločný interprét s XY alebo s YX" ale že by som tomu dávala nejakú hlbšiu psychickú hodnotu sa povedať nedá
@divna ale kedsom videla len video uz somsi spomenula zevsaktoje ta co hladam.. ...jjasi hej aleona ete má jednu pisicku tau znamu.. len neviem nazov nevis?
Nie ze by sme sa niekedy dohodli na tom, ze a toto bude nasa spolocna,ale tuto pesnicku objavila moja kamaratka,ptm som sa na nu namotala a ked ju pocul priatel tak si ju dal na zvonenie,preto mi ho pripomina.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
70 komentov
začali sme spolu chodiť a tak náhodne išla z rádia a on sa tak seriózne otočil a povedal, že to mi dal zahrať
@dee99
Volajú ju ľadová princezná ... Vždy ! si na neho spomeniem...
Hlavne od 2:15
@cjubou ale máš aspoň spomienkovú:
tak potom vlastne áno - a istú dobu som ju mal aj ako budík
ale teraz ma napadlo, že aj túto som pochytil od teba
nejakou nahodou sa nam obom pacila, a vzdy ked ju hraju mi ho to pripomina
pocuvala som ju prvykrat s nim.povedal ze ten text je akoby o nas.
No tak s kopou iných ľudí by sa našla kopa spoločných pesničiek.
Ale poslednou dobou jednoznačne vyhráva Habera .
Epické.
Ale hento bolo prve tak to
nenavrátiteľné začiatky.. :´)
zvykol mi ju spievať bývali
- Linkin Park - The Catalyst (sme spolu 1.x spievali)
- Duck Sauce - Barbra Streisand (s vlastnou úpravou textu)
- XindlX a Olga Lounová - Láska v housce
- soundtrack z Amelie Poulain
- Timo Maas ft. Kelis - Help me
- Regina Spektor - Samson
ale to nič, kto hľadal našiel i tak ona je snáď určená na pripomínanie niečoho.. euforičného aspoň ja ju tak beriem.
a ak sa jej nebude páčiť tak......tak nie je moja
táto mu pripomenie mňa, lebo ma volal deep, a keď som ju počula, celkom som sa stotožnila
túto, tiež od neho pre mňa
a asi všetky od Adele
a mne jeho pripomenie všetko, čiže to neviem posúdiť
Keď sme sa spoznali a stála som takmer nahá pred zrkadlom a vlasy mi zakrývali prsia a on držal v tme sviečku predo mnou. Odvtedy sme spolu, odvtedy je to "sviečková", od vtedy nám náhodne hrá v mobile alebo v mp3ke a vždy si spomenieme
♥
a touto cestou hľadám dievča ktorej sa páči moja pesnička
Michael Jakson-Hold my hand
z divadelnej skúšky