Táto otázka ma napadla približne kvôli tomu, aby som zistila, nakoľko tunajší mladí ľudia poznajú výtvarné umenie. Najprv som myslela, že sa budem pýtať iba na historické maľby, ale nakoniec - to už je dávno, takže sa teším TIEŽ na nové, moderné príspevky
Az ma potesilo kolko vela obrazkov tu vidim Že umenie nie je ľuďom ľahostajné - to je super.
Neviem povedat, ktore presne obrazky, ale bol som teraz na dvoch dobrych vystavach v Albertine vo Viedni - Este ked tam bol Van Gogh a teraz v zime na Impresionistoch a zanechalo to na mne dojem... a pracujem v čajovni hneď vedľa galérie - Michalský dvor, takže tam mám kontakt s čerstvým umením a tiež tam bývajú dobré diela občas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Jednoznačne
mne sa páčia diela od Moneta, hlavne kvôli prírodným motívom
a ešte jedno dielo od Maneta sa mi páči:
od jedneho zaujimaveho cloveka snad sa nenasere ked to sem vylepim.
to je aj môj najobľúbenejší! každopádne sa to však volá Sen vyvolaný letom včely okolo granátového jablka sekundu pred precitnutím
mucha by tam nedávala zmysel a venušine perly by tam tiež neboli úplne kóšer, pokiaľ by sa nejednalo o granátové jablko.
inak si sem dal nejakú reprodukciu, ako sa tak pozerám
a z výtvarných umelcov mám veľmi rada Duchampa. ale Dalího najviac.
a Koons je fajn tiež.
Takže oprava a dávam krajší pic :
Salvador Dalí : Sen vyvolaný letom včely okolo granátového jablka sekundu pred precitnutím , 1944
neviem preco, ale strasne sa mi to dielo paci
@dreamagall ten treti obrazok je pekny
a tento
potom Monet-pole tulipanov v Holandsku
V.v.Gogh-Slnecnice,Zahrada doktora Gacheta,jeho izba ale neviem ako sa to presnejsie vola+vela dalsich
Munk-vykrik
Piccaso-Guernica
Michelangelo
Rembrandt - majster tienov....
a kopec inych....
Neviem povedat, ktore presne obrazky, ale bol som teraz na dvoch dobrych vystavach v Albertine vo Viedni - Este ked tam bol Van Gogh a teraz v zime na Impresionistoch a zanechalo to na mne dojem... a pracujem v čajovni hneď vedľa galérie - Michalský dvor, takže tam mám kontakt s čerstvým umením a tiež tam bývajú dobré diela občas.