Máte nejaký tip na fakt dobrú časť ,,Odloženého prípadu"?
Ak aj vy pozeráte seriál ,,Odložený prípad", mohli by ste sem ,,šupnúť" tip na nejakú dobrú časť, ktorá vás zaujala rozplakala, či vyvolala vo Vás iné emócie ......
pamätám si len jeden diel, kde bol taký týpek a on pochovával chlapcov zaživa ale nakoniec toho posledného našli a zachránili.. ale ani za boha neviem jak sa volal ale bol super!
a potom ešte jeden o takom tenistovi..no moc som ti nepomohla asi
óóó mne sa páčila špeciálne jedna časť, kde bol blonďatý chalan v červených converskách a zabili ho preto, lebo rád tancoval /a bol gay? toto som si nie istá/ každopádne ten diel sa mi neviem prečo, veľmi páčil
Alebo ta, kde jednemu ako decku odrezali ini chlapci prst aby posluchal, a ten motom lanaril inych mladych cernochov aby k nemu prisli hrat ps ale nechaval ich stat a potom zabijal.
@mumford nestalo sa v tom dieli také, že toho chlapca niekto znásilnil preto, lebo jeho matka nechcela byt znásilnená tak ho ponúkla tomu zločincovi namiesto seba?
ten diel by som si pozrela ale neviem ako sa volal
ok, mám to, ten diel sa vola the woods (ten diel si najlepšie pamätám) a potom je ešte jeden založený na prípade tohto istého sériového vraha a ten sa volá mind hunters.
ešte bola dobrá časť, kde sa vyšetruje smrť dievčaťa, ktoré bolo členom kresťanského spolku a diali sa tam nejaké divnosti, viac nepoviem aby som zasa nevytárala viac než treba.
@amikadze hej to bude ono! na tej povale mal pokreslené stromy a srnky či čo, takže to bolo akoby v lese a preto vždy poľoval na svoje obete, aspoň to si ešte pamätám z tej časti a dosť sa mi páčila práve táto
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
a potom ešte jeden o takom tenistovi..no moc som ti nepomohla asi
pri akom sexe?
no dobre...tak inak : Vyhráš 1 000 000 € (ČISTE HYPOTETICKY)
a to začneš plakať?
a potom ešte táto z ktorej je tento koniec
to je jedniá časť ktorá sa mi z Cold Case páčila, lebo tá žena vyzerá ako moja bývalá fyzikárka a nechcem si stále pripomínať tie časy
ten diel by som si pozrela ale neviem ako sa volal
napr. to s hluchonemými sa mi celkom páčilo - iu keď viem, že tam boli aj omnoho lepšie
najlepší ♥
epizóda sa volá that woman.
...Časť druhá: Vražedný Big Mac
The Letter
Best Friends