waaaaau mayo, šak kto by sa nepodpísal takej staaar, jak si ty? oni sa tí prdi, čo sa nazývajú hvizdami a celebritami bezhlavo trhajú, aby sa ti mohli podpísať, že?
Urcite by som nezbierala len tak nejake autogrami od kazdeho tipka z soubiznisu len za to ze ho vidno v telke obcas...mala som spoluziacky posadnute tym trapnym superstar ktore mali snad od kazdeho z tych ludi aj 5krat podpis a saleli jak jebliny...alebo este Adela a pico...Ja mam autogram od Tiesta nejaku dobu,to je aspon nejaka vyznamna osobnost a ten jeden mi uplne staci
hm tak autogramy hokejistov, niekoho zo superstar, misha, a dake osobnosti televiznej obrazovky a este zo serialu Medicopter 117 to som pisala do Viedne, aby mi poslali podpis karty s podpismi
mam podpisane promo fotky serialu Buffy the vampire slayer, cele hlavne herecke obsadenie ale ono je to predtlacene, ale ide o to, ze mi to proste poslali z LA a tak chapete
Ta akurat tak od Sandorovej, tej missky potom hm... od bezdedu! Aj od sindlerovej /To je trapas.../ a potom mam z ceska od Verony... a z Ameriky tie predtlacene od tych troch holiek, co hraju Carodejnice
ja mám poväčšine tenistov- tí, čo boli za posledných pár rokov na fed cupe a davis cupe na slovensku. ale už som ten blok dlho nevidela, asi pôjdem zistiť, kto tam všetko je. tuším aj Nadal, to vtedy ešte nebol taká hviezda. aj tak ho nemám rada, somár.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Ale uplne, ze najvzacnejsie co mam je podpiskarta Alcazaru aj s podpismi samozrejme
odkupim marstersa a boreanaza
nezbieram to,to bola len nahoda...ale chcela by som Bon Jovi...a vlastne vsetky tie rockove kapely...
a @4 milujem Medicopter 117 a tie podpisy by som aj ja chcela...