@veronica2993 ja som na tom tiež podobne...len aby to fotilo (a aby sa aj tie fotky dali potom pozerať), pamäť aby mal...ale to keď tam strčím pamäťovku tak to sa vyrieši...
no najlepšie že píšu že baterka vydrží 34 h pri počúvaní hudby....tak to asi trošku prehaňajú či?
a to gps funguje tak, že si stiahneš tie mapy a potom to je zadarmo?
@ovecka001 mapy v gps nejake som uz mala, nieco som tam ponastavovala a islo....tak strednu europu tu na okoli tam mam myslim a to som nic nestahovala...je tam cesko a rakusko, polsko ale napriklad nemecko len tak zvacsa je tam mapa
pamatovku mam 2-gigovu a to mam 93 pesniciek, 808 fotiek a este kopu e-bookov a takych blbosti, som zabudla, ze uzitocna je kancelaria, si tam mozes pozerat veci vo worde aj v power pointe a v pdf
mozno sa len mne zda, ze sa to vybija rychlo, lebo vela cestujem a stale pocuvam hudbu, tiez co by som mala podotknut je, ze nato kolko raz mi spadol alebo som ho otrieskala sa drzi fakt dobre, a to sa mi stava fakt casto
@ovecka001 o tom, ze nokia ma skrachovat nic neviem,
ten mobil je v pohode, nechcem taky s dotikovym displejom, co by sa hned po prvom pade roztrepal, alebo neviem co,..... predtym som mala sony ericsson a ten som davala do servisu takmer kazdy druhy mesiac a nakoniec to brat vyriesil, ked ho hodil susedom do zahrady....tento mi spadol milionkrat, a len raz mi neislo horne lave tlacitko, coby normalne nevadilo ale tu sa tymto tlacitkom odblokuje a prave ked spadol bol samozrejme zablokovany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
mne vyhovuje...ale ja nemam nejake velke naroky
co je zle: nema wifi, drbne mi prehravac sem tam, v servise bol raz, ale to bola moja vina, zadny kryt sa rychlo osuchal
co je dobre: gps, fotak celkom fajn na to, ze je len 3.2-ka,
co sa tyka baterky pri gps vydrzi fakt dlho, ale pri prehravaci zas nie
sa spytaj co chces este vediet, ma potom este napadne daco
@veronica2993 ja som na tom tiež podobne...len aby to fotilo (a aby sa aj tie fotky dali potom pozerať), pamäť aby mal...ale to keď tam strčím pamäťovku tak to sa vyrieši...
no najlepšie že píšu že baterka vydrží 34 h pri počúvaní hudby....tak to asi trošku prehaňajú či?
a to gps funguje tak, že si stiahneš tie mapy a potom to je zadarmo?
a ako dlho máš tento mobil?
@pstros213 prečo babičkovský?
@ovecka001 ten co vydrzi hrat 34 hodin je c5-03 a neprehanaju..je to naozaj tak...moja n8 vydrzi hrat cca 50 hodin...
a s tym gps ano stiahnes si mapy a potom je to zadarmo...stiahnes ich bud cez ovi suite alebo priamo v telefone ale potrebujes wifi...
pamatovku mam 2-gigovu a to mam 93 pesniciek, 808 fotiek a este kopu e-bookov a takych blbosti, som zabudla, ze uzitocna je kancelaria, si tam mozes pozerat veci vo worde aj v power pointe a v pdf
mozno sa len mne zda, ze sa to vybija rychlo, lebo vela cestujem a stale pocuvam hudbu, tiez co by som mala podotknut je, ze nato kolko raz mi spadol alebo som ho otrieskala sa drzi fakt dobre, a to sa mi stava fakt casto
teraz v auguste to bude rok, co ho mam
s padaním mám aj ja stále problém, to je dosť podstatná vec aby vydržal
a ešte som sa chcela spýtať..som počula že nokia má skrachovať či čo...v blízkej dobe...neviete niekto čo je na tom pravdy?
ten mobil je v pohode, nechcem taky s dotikovym displejom, co by sa hned po prvom pade roztrepal, alebo neviem co,..... predtym som mala sony ericsson a ten som davala do servisu takmer kazdy druhy mesiac a nakoniec to brat vyriesil, ked ho hodil susedom do zahrady....tento mi spadol milionkrat, a len raz mi neislo horne lave tlacitko, coby normalne nevadilo ale tu sa tymto tlacitkom odblokuje a prave ked spadol bol samozrejme zablokovany