@toxo no ja poznam jedine take win 8 hybridy, ako napr. win surface pro. a ziadnu kkcinu s androidom by som nenazyvala pc, nie je to moc pracovny os podla mna.. k tomu mojmu tabletu smutnemu mam usb klavesnicu a neda sa to porovnavat ani s tym najshitnejsim netbookom
@hoperpohroma s tým androidovým hybridom má pravdu, ale to bolo už dávnejšie (asus s tým prišiel) ale rýchlo to nahradili tablety + BT klávesnica, takže tak rýchlo ako to prišlo, tak rýchlo to aj odišlo. Just FYI
primárny: HP ProBook 4730, Dual Core i5-2450M 2,5 Ghz, 4GB RAM, 500GB HDD, 17", Windows 8 Pro 64bit, codename Mnt-Anatea-IV
krajšejšia vecička ako nejaké predražené ovocie, musíte uznať
sekundárny (resp. starý, predošlý, ktorý mám odložený lebo ho občas používam ako torrentový sťahovač a testovací server na webstránky a LAN programovanie): HP 530, Core Duo T2400 1.83 Ghz, 2GB RAM, 120GB HDD, tuším 15 alebo 15.4", Windows 7 Pro 32bit, codename Mnt-Anatis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a mam stolny notebook, ulterbook, fon s androidom a tablet s androidom
krajšejšia vecička ako nejaké predražené ovocie, musíte uznať
sekundárny (resp. starý, predošlý, ktorý mám odložený lebo ho občas používam ako torrentový sťahovač a testovací server na webstránky a LAN programovanie): HP 530, Core Duo T2400 1.83 Ghz, 2GB RAM, 120GB HDD, tuším 15 alebo 15.4", Windows 7 Pro 32bit, codename Mnt-Anatis
doplňujúce otázky poprosím do TSky
stolny pc-sam som zostavoval
notebooky-HP,Asus a Lenovo
netbook-MSI
HP EliteBook 8540w
na doma:
Lenovo ThinkPad E530