ak si dakto dá predsavzatia treba ich asi lepšie formulovať podla mna
napr nie.. že nebudem fajčiť ,ale
že budem žiť zdravo a dýchať len čerstvý vzduch
asi divný príklad ale tak ide o to, že nemôže sa mylieť na to čo nemôžeš robiť ale nahradiť to v predstave tým čo budeš robiť namiesto toho plus nejaké výhody-pozitívne následky k tomu .D
neviem či by som nazývala predsavzatiami, ale hej niekedy si povím, že hentak sa už správať nebudem, alebo odteraz idem inak žiť a blablabla krávoviny, stejne sa nato vyprdnu , to proste nejde na silu
už dva roky si hovorím, že prestanem fajčiť, ale do dnešného dňa som s tým neprestala, tak si ani predsavzatia nedávam, lebo viem, že ich aj tak nesplním...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
napr nie.. že nebudem fajčiť ,ale
že budem žiť zdravo a dýchať len čerstvý vzduch
asi divný príklad ale tak ide o to, že nemôže sa mylieť na to čo nemôžeš robiť ale nahradiť to v predstave tým čo budeš robiť namiesto toho plus nejaké výhody-pozitívne následky k tomu .D
o sekundu si nepamätám, čo som si predsavzal...
A väčšinou až večer pred zápočtom zisťujem, že som sa nič nenaučila a nič neviem
komu už vyšlo: od zajtra.......................! asi klame
zo dňa na deň sa nezmeníte ani vy ani svet
To je kravina jak svet, keď si smutná, tak plač a nie vymýšľaj takéto blbosti ...
Slzy sa týkajú iba teba a vôbec nie predmetu, ktorý ich spôsobuje ...