Otázka znie,či to veľmi bolelo,lebo uši mám síce na niekoľkokrát prepichnuté,ale z tohto jedného konkrétneho prepichu mám strach a psychicky sa na neho chystám už aspoň polroka a neviem sa k tomu odhodlať...
ja mam 3 a ta najhornejsia bolela najviac neviem ci preto lebo bola prva ale skorej preto lebo to je take miesto ze si to furt niekam suchas a tak potom tie dve pod tym uz boli v pohode
inak vobec to tak hrozne neboli ale rozhodne si to daj ihlou
osobne ma viac bolelo ekd mi nastreloval do toho makkeho nausnice ako toto
ja mam nastrelene, nebolelo to vobec, ale uz je tomu vyze mesiaca a furt nemozem lezat na tom uchu, pocula som ze to bude este dlho trvat. neviem ako je to s tou ihlou ale tiez som pocula ze je to lepsi napad, presne ako hovori @najivna
@momoglamorous Bojím sa preto,lebo mi každý tvrdí, ako veľmi to bolí a ako ťažko sa to hojí. A preto,lebo mi hovoria aj to,že je to iné ako ostatné prepichy.
@najivna Ja som si ani jednu dieru nenechala nastreliť,všetky sú prepichnuté ihlou... A úplne hore už pomaly ako končí ucho. Mňa tie dole do toho mäkkého do pravého ucha vôbec neboleli a do ľavého hnusne a dlho sa mi to hojilo...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ja mam 3 a ta najhornejsia bolela najviac neviem ci preto lebo bola prva ale skorej preto lebo to je take miesto ze si to furt niekam suchas a tak potom tie dve pod tym uz boli v pohode
inak vobec to tak hrozne neboli ale rozhodne si to daj ihlou
osobne ma viac bolelo ekd mi nastreloval do toho makkeho nausnice ako toto
ale vecer to zacina...
ale ako hovorim nic hrozne
@najivna Ja som si ani jednu dieru nenechala nastreliť,všetky sú prepichnuté ihlou... A úplne hore už pomaly ako končí ucho. Mňa tie dole do toho mäkkého do pravého ucha vôbec neboleli a do ľavého hnusne a dlho sa mi to hojilo...