Mám profil, no nevyužívam ho. Zopár kamarátov mi poslalo request, tých som potvrdil a inak neviem, čo tam mám robiť
Tuším mám vo friend liste aj nejakých dvoch personalistov, ale nie som si istý prečo, možno posielali žiadosti každému, na koho natrafili.
Profil mám vyplnený minimálne, len školu a jednu celkom peknú "pracovnú" skúsenosť... No keď bude čas, pridám si tam nejakú sexy foto a upravím tie skúsenosti, popridávam rôzne skúsenosti z práce, projektov, ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
A planujem si ho zalozit v lete, ked uz budem mat co napisat do kolonky Previous employment
samozrejme to nehovorim, ze uz asi 4ja headhunteri mi posielali friendrequest
Tuším mám vo friend liste aj nejakých dvoch personalistov, ale nie som si istý prečo, možno posielali žiadosti každému, na koho natrafili.
Profil mám vyplnený minimálne, len školu a jednu celkom peknú "pracovnú" skúsenosť... No keď bude čas, pridám si tam nejakú sexy foto a upravím tie skúsenosti, popridávam rôzne skúsenosti z práce, projektov, ...
Možno mi niekto potom aj napíše
viem o ľuďoch, čo im tam bola ponúknutá práca alebo ju tak zohnali.
sledujem predovšetkým skupiny venujúce sa kurátorstvu, galerijnímu provozu a nezávislých fotografov.