Po 4 mesiacoch mi nešťastne (nie prvýkrát) padol na zem, prasklo sklo, a poškodila sa dotyková plocha, muselo to byť všetko vymenené. Zem ostala v poriadku (mám Nokiu)
ja som displej na svojom starom telefone LG rozbil dosť čudným spôsobom, išiel som po chodníku a oproti mne išiel starý ujko chcel som sa mu rýchlo uhnúť ale jebol som ľavou nohou do kontajnera a vo vačku som mal mobil
mne sa konečne rozbil môj starý ipad, konečne preto, lebo mi už vela krát spadol na tvrdý povrch (betónová/kamenná podlaha) a nikdy sa mu nič nestalo, akurát sa mu obili rohy. až raz mi spadol v MHD a displej je rozbitý kompletne, ale pri samotnom používaní to nevadí prakticky vôbec. a je to prvé mobilné zariadenie, čo sa mi v živote zničilo, a to som so všetkými narábal dosť hrubo.
och, koľkokrát už spadol na betón, na ľad, na dlažbu.. nespočetne veľakrát
a nie je puknutý, len už má dosť škrabancov od kľúčov a neviem čoho.. ale dá sa na ňom v pohode pracovať
no čo je sranda, už viackrát, keď mi spadol, tak pár dní po tom mi blblo wifi.. že stále mi znižovalo paličky na wifi a padalo mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale padol už dosť ráz, chudáčik
na smartfónovanie mám iPod a ten nie je prasknutý. ak by bol asi sa obesím
a nie je puknutý, len už má dosť škrabancov od kľúčov a neviem čoho.. ale dá sa na ňom v pohode pracovať
no čo je sranda, už viackrát, keď mi spadol, tak pár dní po tom mi blblo wifi.. že stále mi znižovalo paličky na wifi a padalo mi