neobľubujem ich nejak veľmi ale keď už sú tak tam idem no dobré na tom je že ideme vždy na iné miesto ... ale skôr ho mám rada lebo nemusím byť v škole
Branne cvicenie ved to sa nerobi uz 20 rokov Len nazov tomu ostal inak je to len bordel a chaos v reziji konkretnej skoly, ci ucitela jednotlivca. Najcastejsie premietnuty do vychadzok.
NIE, lebo vzdy nam naslubuju, ze sa pojde do galerie, takze by som teda este bola ochotna prekusnut to, ze precestujes tolko penazi a casu kvoli hodine ci dvom, ked som mohla byt doma, ALE nakoniec sa nikam nejde, prejdeme od muzea k Michalskej brane, tam nam daju rozchod, ja neviem, ako sa dostat domov a zabijem v Blave neskutocne vela zbytocneho casu kvoli nicomu. Kretenska to nasa skola, joj! Nastastie uz to coskoro nebudem musiet riesit. A samozrejme nemozem ostat doma len tak, lebo sa vyzaduju ospravedlnenky vyhradne od doktora.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a naša škola bola taká super, že v rámci originality nás vždy vyslali na to isté miesto, kam sme prišli, posedeli si tam a zas sme išli nazad