závisí od toho, či je to taký veľký tvrdý prezretý alebo taký ten mladý, ktorý síce ešte nemal ani šancu plne rozvinúť svoj potenciál a ja ho nepekne zabijem v polke rastu, ale je super.
ak by som mala niekde v blízkosti záhradu, tak by som si oberala a jedla tie hrášky, vždy ma fascinovali tie maličké úponky ktorými sa hrach drží a celkovo celá tá hrachová rastlina. ale keďže žiadnu hrachovú rastlinu k dispozícii nemám tak si radšej kupujem hrášok v konzerve ako struky.
Akoze ked ho milujem, idem sa za nim zabit? Wtf tak nechodim ho ani kupovat, ani nechodim k babke specialne na hrasok, ked nemam cas a je, ale ked sa k nemu v pohode dostanem, tak som mega nadsena. Urcite si kvoli nemu nejdem polamat nohy! Podla mna prva a druha moznost je to iste...
@sapphirizing skôr 2 a 3 sú si podobné, asi si nepochopila metaforický význam frázy "idem sa za ním zabiť".
Ja napríklad v hráškovej sezóne pozerám v každom obchode (ak mám na to prachy) hrášok a keď je, vždy si aspoň trochu kúpim, ak je za normálnu cenu. Čiže ja sa "za ním idem zabiť".
Zelený hrášek účinně léčí hypertenzi a chronickou nemoc ledvin.
Hrášek patří mezi luštěninami k těm nejchutnějším. Kanadští vědci teď navíc zjistili, že častá a pravidelná konzumace této zeleniny může držet krevní tlak na normální hladině, a navíc pomáhat léčit chronické onemocní ledvin.
ked som bola mala a este sme mali zahradu, tak som milovala oberat ho rovno z krickov (alebo ako to mam nazvat, skratka rovno z rastlin), potom rodicia nachadzali uz len prazdne struky po nalete kobylky xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
ak by som mala niekde v blízkosti záhradu, tak by som si oberala a jedla tie hrášky, vždy ma fascinovali tie maličké úponky ktorými sa hrach drží a celkovo celá tá hrachová rastlina. ale keďže žiadnu hrachovú rastlinu k dispozícii nemám tak si radšej kupujem hrášok v konzerve ako struky.
Ja napríklad v hráškovej sezóne pozerám v každom obchode (ak mám na to prachy) hrášok a keď je, vždy si aspoň trochu kúpim, ak je za normálnu cenu. Čiže ja sa "za ním idem zabiť".
Mala si asi zvoliť možnosť č.2. ale to je jedno.
Hrášek patří mezi luštěninami k těm nejchutnějším. Kanadští vědci teď navíc zjistili, že častá a pravidelná konzumace této zeleniny může držet krevní tlak na normální hladině, a navíc pomáhat léčit chronické onemocní ledvin.
prevzate z Famous
filip
ale teraz uz neni hrasok ako hrasok -.-