neznasam ich (teda neznasam hamburgery a podobne hovna).. chodim len raz za cas na americky hotdog so stiplavou klobasou a hranolky s tatarkou.. tot vsio.
Inak ked uz mam ist jest tak idem do restiky, pripadne ked nechcem minat vela tak do ciny na kacicu.
v mekaci som bol asi 3x za cely svoj zivot z toho raz na zmrzlinu, raz za frajerkou a jej kamoskou a raz na nejake burgery.. nechal som tam mrte prachov a vysledok bol taky, ze som musel ist vedla do tesca si kupit nieco z coho som sa naozaj najedol
Necudujem sa ze tam ludia chodia, ked u nas v meste stoji kebab 3 eura... hot dog 80 centov... a v mekaci stoji chickenburger, cheeseburger, zmrzka, shake, tasticka atd. 1 euro... ja sa tam vzdy najem za 3-4 eura... do KFC moc nechodim... ale par krat som si tam dal crispy strips a chutilo mi
pokiaľ žijete v oblasti kde v živote nebol postavený žiadny McD. ani iná vec, tak nemáte na to chuť ... ale pokiaľ idem raz za uhorský rok kdesi okolo McD. tak si samozrejme dám, dáky cheeseburger alebo kého ... ale že by som to vyžieral, tak to nie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
A mcdonald úplne neznášam.
Ale v GB
Pritom by to 90 percent z nich najradšej žralo od rána do večera
A mám rada fastfúdy, samozrejme Tak Mc Donald je klasika Ale aj subway je pecka..
Inak ked uz mam ist jest tak idem do restiky, pripadne ked nechcem minat vela tak do ciny na kacicu.
v mekaci som bol asi 3x za cely svoj zivot z toho raz na zmrzlinu, raz za frajerkou a jej kamoskou a raz na nejake burgery.. nechal som tam mrte prachov a vysledok bol taky, ze som musel ist vedla do tesca si kupit nieco z coho som sa naozaj najedol
Aj tie čínske fastfoody môžem
McDonald"s - Nuggets, Big Mac, McRoyal
KFC - Hot Wings
atď.. v každom si niečo nájdem
mcdonnald- kuracie kúsky so sladko-kyslou omáčkou
čína z tesca v TT