Kniha je super a film sa dal. Viac som sa tešila ako sfilmujú Stratený symbol (knihu milujem!) a oni svine to nakoniec sfilmovať nejdú. Aspoň infeno bude hádam dobré :´(
@domca841 Niekde som čítala, že mali nejaké problémy s hercami alebo niečo také a že sa rozhodli to nesfilmovať. Hádam to bol len blud a nakoniec z toho bude film
uznávam síce, že je remeselne dobre napísaná, fakt krásne zapracované všetky psychologické chytáky a techniky aby bola napínavá prakticky pre každého, a som jej vďačný že mi naštartovala obdobie skúmania tých alternatívnych hypotéz o histórii náboženstva, ale to je tak všetko. inak je to kniha bez duše, bez pointy, bez hodnoty, napísaná na to aby niekto zarobil, a tam to končí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
uznávam síce, že je remeselne dobre napísaná, fakt krásne zapracované všetky psychologické chytáky a techniky aby bola napínavá prakticky pre každého, a som jej vďačný že mi naštartovala obdobie skúmania tých alternatívnych hypotéz o histórii náboženstva, ale to je tak všetko. inak je to kniha bez duše, bez pointy, bez hodnoty, napísaná na to aby niekto zarobil, a tam to končí.
@smartboy V knihe je to oveľa zrozumiteľnejšie a detailnejšie opísané.
a ani ma to neláka.