súmrak ma ničím nezaujal, nov som nevidela a ani sa nechystám.. a na knihy ani zdaleka.. ale ako nebolo to úplne mega najhorší film, ale musela som to vydržať
jednotka je v pohode - ale dvojka ma sklamala - cullen tam po belle stále len chrčí a bella vyzerá ako zombie . kým je s jabom tak je všetko ok , má to život a všetko ako má byť ale ako náhle sa tam objaví ten upír tak " dovi dopo" .
boze to je tak stupidne... chapem to po vek mozno 13 rokov... ale to ze ju prirovnavaju k rowlingovej nechapem absolutne, ved harry potter je oproti twilightu uplne domyselne premakana saga
Takto znicili jedno z mojich oblubenych anglickych slov... Predtym, ked som si dal hladat obrazky cez google, mohol som sa pokochat peknymi fotkami, kde sa stmievalo nad nadhernou krajinou. Pri pohlade na obrazky, ktore mi to vyhodi teraz, sa mi akurat otvara nozik vo vacku, pripadne mam silnu potrebu vracat.
je to pekný film.... akurat mi nejde do hlavy, preco je to horor..... preto, ze Bella je v oboch častiach biela ako smrtka? alebo preto ze sa tam ludia premenia na roztomile zvieratko? hahah
nemozem povedat, ze to bol najhorsi zo vsetkych filmov, videla som aj vacsie s.acky (iny vyraz ma nenapada) ale jedine co viem potvrit bolo to, ze to bola velka nuda a modlila som sa aby to kazdu chvilu skoncilo...nakoniec som to vypla asi v polovici, nedalo sa to vydrzat ..
ak mam porovnat ten fiilm s knihou tak uplne zbytocne natacali film,.. neda sa to ani porovnat ake nedostatky su tam.. take daco podobne ako s harrym pottrom.. knihy super.. ale filmi nic moc.. tak asi noo
@Kissmeplease ak by si chcela aby filmy boli natocene podla knih tak ja ti odporucim prave twilight lebo kniha a film su si dost podobne... a ak povies ze hp.... tak hp skoro vobec sa nepodoba na knihu malo co je tam zobrate z knihy...
jeziiis zasa vzdbura twilightovych maniaciek vam to us ebe sak niektore ste tym tak posadnute ze si kopirujete kazdy obrazok dvojmo keby sa ten jeden poskodil sa spamatajte
nemam nic proti filmom (oba som videla),nemam nic proti kniham (vsetky som precitala)..mam ich rada,pacia sa mi ale nie som zase jedna z tych,co maju izbu polepenu plagatmi Roberta Pattinsona alebo Taylora Lautnera..a uz vobec by som nedala hocico za to stretnut jedneho z nich..
milujem upirov a tak celkovo ale nemyslim si ze twilight bol naozaj film a knizna seria o upiroch to bolo o laske atd no...bola som an tom zavisla chvilu knihy mam precitane setky videla som sumrak ten bol odveci a videla som nov na tom som sa rehotala jak salena taze asi tolko...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
radšej smrť ako to vidieť ešte raz