no. k téme. moja sestra sa učila francúzštinu a to som ju počúvala rada, celkom pekne znie ten jazyk.aj keď je to asi o hubu vyslovovať. ale vo francúzsku som ešte nebola, ona hey a doniesla mi ztadial náušničky, takže..mam rada svoje francúzske náušničky viac zainteresovaná nie som
francuzsko som nevidela a neviem ci ho mam rada. francuzstina ako jazyk je mi nesympaticka aj ked ludia hovoria ze je pekna podla mna je (nechcem nikoho urazit) hrozna, zvlastna az privelmi lubozvucna alebo vôbec.. neviem
no a o francuzoch som pocula ze su taky hrdi ze odmietau sa bavit po anglicky aj ked vedia len po francuzsky (nemuási to byt pravda neviem ..) a to mi je celkom sympaticke pretoze neanvidim ked moj otec noo napriklad sme niekde na slovensku a pocuje cechov a ked sa s nimi rozprava tak hned "po cesky" tak hrozne hovori a pritom cesi len po cesky budu mlet a je im to jedno (teda aspon co som stretla)
jasne ze ich milujem prave teraz som vo FR a ONI SU UPLNE SLAHLI D hlavne ta ich pometena klavesnica... a inac oni jedia len tri krat za den, vecera najskor o osmej aprezieraju sa jak chuji, ale su chudi jak tycky D podla nasej francuzstinarky je to velmi zdrave a racionalne DD no nevadi
my mame na skole lektora z francuzska vola sa nikolas guy cisty exot... uplne dlhe vlasy, piercing, 500 prstenov a nausnic a stale nosi taky dlhy cierny plsat omg
a v lete idem do pariza ku krastnej taqze sa mooooc tesiiiiiim xD
@jessiqa on uci na vasej skole??? my ked sme minuly rok robili take skusky (DELF), tak on bol jeden zo skusajucich na ustnej casti sme sa na nom inak uchcavali este nasa francuzstinarka nas varovala, "viete on nosi taky prstenisko a ma taky copisko" DD
inqc u nas na skole su dvaja fr. lektori (baba a chlap), no a ten chlap nas uci konverzu a on je totalne posahany DD ked ide, tak rukami mava tak, ze normalne vietor vyraba a ma taku sexy plesinku/hrcu - nevieme presne co to je ale vola sa Stèphane a my ho stale volame Pista a ho to strasne sere
milujem vsetko co je spojene s Francuzskom,nechcela som odtial odis,citila som sa tam ako ryba vo vode a ten ich jezyk je skvely,boli aj ochotny pomoct co som bola prekvapena lebo su strasne hrdy a ak nevies po francuzsky tak sa stebou odmietaju bavit a francuzsky muzi su fesaci
franina je moje osobné peklo, učím sa 3 roky a stále neviem poriadne pozliepať normálne vety, čiže už len z tohto dôvodu ma Francúzsko nejak extra nebere
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
no a o francuzoch som pocula ze su taky hrdi ze odmietau sa bavit po anglicky aj ked vedia len po francuzsky (nemuási to byt pravda neviem ..) a to mi je celkom sympaticke pretoze neanvidim ked moj otec noo napriklad sme niekde na slovensku a pocuje cechov a ked sa s nimi rozprava tak hned "po cesky" tak hrozne hovori a pritom cesi len po cesky budu mlet a je im to jedno (teda aspon co som stretla)
ked tam niekto pride s anglictinou, tak ho maju tazko v piči...
Francuzov - moze byt
my mame na skole lektora z francuzska vola sa nikolas guy cisty exot... uplne dlhe vlasy, piercing, 500 prstenov a nausnic a stale nosi taky dlhy cierny plsat omg
a v lete idem do pariza ku krastnej taqze sa mooooc tesiiiiiim xD
inqc u nas na skole su dvaja fr. lektori (baba a chlap), no a ten chlap nas uci konverzu a on je totalne posahany DD ked ide, tak rukami mava tak, ze normalne vietor vyraba a ma taku sexy plesinku/hrcu - nevieme presne co to je ale vola sa Stèphane a my ho stale volame Pista a ho to strasne sere