čítala, videla, vyrástla som s knihami aj filmami a stále sa neviem spamätať, že nebude nová HP kniha/film, je to zvláštne. mám k tým knihám dosť citový vzťah a zároveň si myslím, že sú celkom dobre napísané. jedine som sklamaná trošku z filmovej hermiony, v knihe mala pomaly menšie ’fro a vo filme mala časom strašne uhladené tie vlasy no a samozrejme to, že predstaviteľ harryho nemá zrovna oči po mamke no
@zajkousko raz som videl upútavku na nejaký film o stvorení sveta, ježišovi, mojžišovi a podobne. ten trailer mal dve minúty a vôbec ma nezaujal. odmietam čítať a pozerať také sračky.
Upútavky sú na hovno... chápem že pre niektorých, ktorí to videli alebo čítali je to sprostosť.... ale nechápem ako to môžeš povedať ty, keď si to nikdy nevidel ani nečítal proste to je tak ako keď niečo neochutnáš a povieš že je to hnus
nie je to môj žáner proste a potom je to kacírstvo ako písal rapid, sú vznešenejšie, krajšie a duchaplnejšie filmy, kotré povznášaju ducha človeka nad všetok tento hnusný maraz vo svete... :-S
Už nie. Dodnes nechápem ako som mohol tie prvé štyri (z piatej som prečítal len zopár stránok - začala nudiť) knihy prečítať a pozerať prvých päť filmov. Vtedy to bolo populárne a hanbím sa, že som bol ovcou... ale fanúšikom Dana Dreva zostanem navždy
@zajkousko ved ale nečítal si, nevieš. ja som bibliu čítal, dala mi niečo do života, sú to dobré príbehy, ale proste nemôžeš hodnotiť veci ktoré nepoznáš. Potter je o sile priateľstva a robení tých správnych vecí v ťažkých časoch a Rowlingová je parádna spisovateľka s veľkým talentom. Proste skús občas otvoriť oči a nehľadaj vo všetkom čo je iné ako ty len to najhoršie.
mna na tom fascinuje, ako rowlingova mohla vobec nieco take vymysliet, posplietat dokopy tie vztahy, snape, dumbledore, harryho rodicia, vsetko....tam bolo tolko vztahov, zapletiek, storylines...ze obcas aj citatel si musel osviezit pamat a ona to musela mat v hlave nalinkovane vsetko.
anyway, milujem knihy (az na prve dve, tie boli podla mna moc jednuduche) - a co sa tyka filmov, prave mi toto forum dalo skvely tip ako si vyplnit tento vikend s horuckou a anginou.
pre tých, ktorí teda máte radi HP.. skúste si prísť zahrať RPG z prostredia HP - hocz.org.. najbližšia registrácia sa otvára na prelome januára a februára
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
čítala, videla, vyrástla som s knihami aj filmami a stále sa neviem spamätať, že nebude nová HP kniha/film, je to zvláštne. mám k tým knihám dosť citový vzťah a zároveň si myslím, že sú celkom dobre napísané. jedine som sklamaná trošku z filmovej hermiony, v knihe mala pomaly menšie ’fro a vo filme mala časom strašne uhladené tie vlasy no a samozrejme to, že predstaviteľ harryho nemá zrovna oči po mamke no
Keď si ani nevidel ani nečítal ako môžeš vedieť, že sú to sračky?
z uputáviek
zrno je slabé slovo
tak, tak :-S
Upútavky sú na hovno... chápem že pre niektorých, ktorí to videli alebo čítali je to sprostosť.... ale nechápem ako to môžeš povedať ty, keď si to nikdy nevidel ani nečítal proste to je tak ako keď niečo neochutnáš a povieš že je to hnus
nie je to môj žáner proste a potom je to kacírstvo ako písal rapid, sú vznešenejšie, krajšie a duchaplnejšie filmy, kotré povznášaju ducha človeka nad všetok tento hnusný maraz vo svete... :-S
mne Biblia prinesie pravdu do môjho života a tie tvoje sračky akurátne chvíľkovy pocit poblúznenia nad kravinou
anyway, milujem knihy (az na prve dve, tie boli podla mna moc jednuduche) - a co sa tyka filmov, prave mi toto forum dalo skvely tip ako si vyplnit tento vikend s horuckou a anginou.
mne to nič nehovorí, rozprávky, plno zabíjania a ja nemusím nič takéto