Väčšinou len staviam domy a zariaďujem ich Ale potom začnem aj rodinu robiť aj všetko a hrám to asi týždeň skoro stále a potom sa na to vykašlem a rok to nezapnem
hrala som len jednotku ešte pradávno, a jediné, čo ma bavilo bolo donútiť ísť všetkých do bazéna, vymazať schody a nechať umrieť. Alebo urobiť im dieťa a zamurovať s ním niekoho v miestnosti, aby preň nemohla prísť sociálka
@demoniqangel síce na môj vkus moc kruté ale aj to sa dá s tým deckom ,keď je decko osamelé použijem cheat:resetsim a meno dieťaťa a hotovo zas je veselé a má plné potreby
ale keď som bola decko ,,hrávala" som sims 1 takým štýlom, že som stavala domy s cintorínom. spravila som 10 člennú rodinu, zamurovala ich v dome s krbom a dreveným nábytkom a oni tam zhoreli. no a cintorín bol hotový. (strašne som chcela postaviť dom, v ktorom bude strašiť)
ja som dvojku uplne milovala, lebo realni ludia sa nedaju zniest tak lahko...kks to sa pamatam, ako som cely cas v skole len chcela, nech uz mozem hrat, lebo proste to vyslo v dobe, ked sa mi zmenil cely zivot zlym smerom, ked som nastupila na osemrocne...
Ja si na sims nedám dopustiť milujem tú hru aj keď má veľa bugov ale je to môj najobľúbenejší spôsob ako tráviť čas, vlastne si aj teraz idem zahrať
Ale samotná hra bez datadiskov by ma nebavila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale keď som bola decko ,,hrávala" som sims 1 takým štýlom, že som stavala domy s cintorínom. spravila som 10 člennú rodinu, zamurovala ich v dome s krbom a dreveným nábytkom a oni tam zhoreli. no a cintorín bol hotový. (strašne som chcela postaviť dom, v ktorom bude strašiť)
Ale samotná hra bez datadiskov by ma nebavila
a v podsate ked mám chuť len tak hrať tak hrám, inokedy zas staviam domy
» www.thesims3.com/assetDetail.htm...
» www.thesims3.com/assetDetail.htm...
tu máš nejaké typy odo mňa