ja si vždy spravím keď idem do školy, keď sa vrátim zo školy, keď je deň že mám prax tak aj 4 až 5 káv mám za deň, aby som ako tak vyzerala ako človek... ale aj cez soboty a nedel pijem ale to mi stačí jedna káva...
V sobotu som u kamarata pila tak neskutocne dobru kavu ze sa od vtedy az do dnes snazim doma namiestat najlepsi pomer kavy,cukru,vody a mlieka...a ona proste nechuti ako ta jeho zacina ma to frustrovat
3 lyzicky kavy, bez mlieka a cukru.... potom sa mi dobre chodi kakaat... Ale nepohrdnem ani espressom, latte a vselijake irish coffees, s chilli, cokoladou, susenym, normalnym mliekom, s alkoholom a neviem co este... káva je NAJ
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
56 komentov
A doma nescu s mliekom a s cukrom, ale vonku presso s mliekom (občas aj s cukrom).
alebo ľadovú kávu
presso s mliekom a 1 cukrom
vanilkové latté
Kávu mám rada. Najlepšie silné preso s mliekom. Bez cukru. Doma si vystačím aj s kávou z Dolce G.
no a kavu samozrejme milujem, najradsej mam presso s cukrom ale bez mlieka alebo kavovy shake
no a kavu samozrejme milujem, najradsej mam presso s cukrom ale bez mlieka alebo kavovy shake
mna tiez uplne, vobec to nema na mna povzbudive ucinky...neviem o nicom, co by malo na mna povzbudive ucinky
tak isto ked si dam nejake lieky, napr. na alergiu dithiaden, tak vobec nie som ospaly, hoci sa to o tom lieku vravi, ze sposobuje malatnost a unavu
a najlepšie Kolumbíjsku, Juan Valdez je tekutý hnedý kokaín. s účinkami trvajúcimi dlšie než pol hodiny.
Dobrá káva po ráne človeka nabudí lepšie ako čiara.
Zbožňujem tú chuť.
u mňa pár látok má povzbudivé účinky, ale nejdem ich menovať