ale asi tak podla mna je to blbá otázka že či ho máme radi skor by bolo, že či sa nám páči doteraz jeho vystupovanie a podobne lebo to že či ho mám rada.. no najprv by som ho musela spoznať
Keby bola supestar o speve, už dávno tam nemá čo robiť. Radšej Harich mohol zostať - tomu na tom záležalo, cvičil.. nie ako Šeps ktorý sa na to celé zvysoka vysral a spieval tak že by som to aj ja dal lepšie.
nemá tam čo robiť, šoumen možno pre niektorých ľudí je (hoci podľa môjho názoru nulový) ale tá súťaž by mala byť aspoň trocha o speve... bude hanba ak to vyhrá... ale aspoň pre čechov, nie pre nás
* a preto som tú blbosť prestala pozerať
Veď keď maturovala sestra, učiteľ sa jej pýtal, či má rada tie faninky, čo odpadávajú pre Harricha.... To halóó okolo toho je choré a postavené na hlavu ako tento celý svet a to, že tu teraz sedím a píšem vám to tu, no ja na to zhlboka kašlem a poďte do mňa!
dorite, pozrela som teraz prvý krát superstar v nedeľu, lebo pred týždňom som videla kúsok tiež a chcela som ešte raz vzhliadnuť tie teenagerky s čiernymi vodopádmi pod očami neviem, či to ich nevyťahujú z ústavoch, z polepšovní, či to takto prežívajú mladí ľudia po celom svete toto, tak keby ja stretnem harryho pottera, no dobre, kričím a rehocem sa, ale neplačem, skôr ešte on by plakal, že ma stretol a vôbec celé trio by som teraz chcela na premiére poslednej vidieť, ale to som odbočila teraz riadne mne je ten šveps nesympatický kvôli tomu, že sa klasicky tvári, že je to, čo má byť, pri tom je to obyčajný nespratník, nezrelý a výbušný človiečik, určite v živote aj nespoľahlivý, nie je vôbec vhodný pre taký komerčný formát, ako superstar, ani náhodou, zle sa na jeho grimasy a gestá pozerá
nechápem čo ho furt riešite...ludia ohovárajú ludi ktorým závidia a to že nič nedosiahol..pozrite sa sami na seba a spýtajte sa, čo ste dosiahli v takom veku vy...úbohé kydať na niekoho koho ani nepoznáte...
Nikdy som nesúhlasila aby tam v podobnej súťaži bol, nie kvôli nemu, nie kvôli spevu, ale kvôli dehonestácii onoho žánru...a tak keď je tam kde je súhlasím s @fxx nech sa aj všetci poserú a ja sa budem zabávať na ovečkovitosti smiley: ľudí
by som nečakal, že sem prispejem, ale minule som prvýkrát videl jeden diel, takže môžem
nič proti nikomu, kto sa snaží spievať, zabávať ľudí, robiť čo ho baví.. ale konkrétne v tomto prípade musia byť jeho fanúšikovia strašne zlomyseľní (ja viem, že v skutočnosti skôr hluchí a zadubení..), keď ho tam nechávajú sa vytrápiť
nie, nemám ho rada, respektíve ho až neznášam, úplne ma na obrazovke irituje, je trápny a nedokážem pochopiť, čo v tej súťaži robí a prečo je vlastne tak vysoko
smutné je akí z neho boli nadšení a dnes mu porotcovia už len nadávajú že nemá čo predviesť,, pritom on sám nemôže zato že mu ľudia posielajú hlasy a stále sa tam drží
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
* a preto som tú blbosť prestala pozerať
Veď keď maturovala sestra, učiteľ sa jej pýtal, či má rada tie faninky, čo odpadávajú pre Harricha.... To halóó okolo toho je choré a postavené na hlavu ako tento celý svet a to, že tu teraz sedím a píšem vám to tu, no ja na to zhlboka kašlem a poďte do mňa!
prave pocuvam nove demco slovenskej metalcore/deathcore kapely a je to 10x lepsie jak cely seps aj hen s barcim
nič proti nikomu, kto sa snaží spievať, zabávať ľudí, robiť čo ho baví.. ale konkrétne v tomto prípade musia byť jeho fanúšikovia strašne zlomyseľní (ja viem, že v skutočnosti skôr hluchí a zadubení..), keď ho tam nechávajú sa vytrápiť